Вінніпег для українців Канада
-
Вам спочатку картку банківську потрібно зробити, а потім податись на бопомогу онлайн. Бо 5 днів очікування
-
Надія, завітайте до міграційного центру. Там ви з першоджерел отримаєте консультацію та дізнаєтеся багато нового. Також вашу родину будуть чекати приємні сюрприз. :)))
-
Доброго ранку, підкажіть хороший засіб щоб вимити пічку, якійсь спрей чи гель щоб виводив жирні застарілі сліди👊
-
-
-
З 10 березня шукаю роботу повара, якщо тут таке є😂
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1758cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район!
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1758cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район!
-
Доброго дня Перепрошую а потрібно ще заповнювати якусь заявку для проживання в готелі, заздалегідь, дякую якщо зможете допомогти дізнатися ☺️
-
Доброго дня, друзі! Маю питання, може хтось в курсі? Я вже 7 місяців в Канаді і зараз до мене летить моя мама, житиме вона зі мною. Але в договорі про рент, вказана лише я з чоловіком. Для усіх подальших її дій з документами вона може просто вказати мою адресу? Чи потрібно переробляти договір оренди і її вказувати туди? Якщо в когось є такий досвід, буду вдячна за відповідь🙏
-
е- електронна ТА - це що
-
Добрый вечер, сдается дом 3 комнаты, 2 ливинг рум, кухня, 1 ванная. Большой двор, петс френдли, закрытая беседка, гараж. Есть 2 стиральные машины, сушка, посудомоечная машина. Стоимость 1800$ Район St. vital. В 10 минутной доступности, школы, продуктовые магазины, остановки, заправки. Отличные соседи, если нужна будет помощь с чем либо, к ним можно всегда обратиться за помощью.🇨🇦Район тихий и семейный. Всё что вы видите на фото входит в оплату( кроме матраса, его продаем за полцены) съезжаем из-за уезда из Виннипега. За всеми подробностями в директ За фото в лс, тут не поместиться
-
Ми теж летимо через Ісландії, але нічого такого не чула.