Вінніпег для українців Канада
-
Привіт друзі, У мене чудова новина для вас щодо програми Чекайте на наступне відео, вже монтую і скоро викладу. Впевнений багато хто зрадіє і підбадьориться. І так, як завжди офіційна інформація. Не забудьте передплатити канал і скинути посилання на мій канал в соціальних мережах і вашим друзям. До зустрічі в наступному відео чи Канаді!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка алгоритм дій у першому аеропорту. Летимо через Калгарі. Я маю отримати лише ВП чи ще щось? Дякую за розуміння
-
Void check і health card щоб однакові адреси були, паспорт і водійське посвідчення
-
Дає можливість отримати знижку під час придбання автостраховки
-
Знижки одразу не буде. Вони розглядають ці листи якийсь час.
-
Можливо хтось шукає викладача англійської мови для дитини? Якщо так,то пишіть в особисті повідомлення для запису на БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок!!! Зараз триває набір учнів🗯 Програма за британськими підручниками, особлива увага приділяється говорінню📣для дітей все в ігровій формі! Вік дитини: 6-15 років Уроки онлайн
-
Так на ел. Пошту прийдуть квитки, я вперше буду летіти. А реєстрацію я думаю, а може хтось знає напевне,треба робити через сайт авіакомпанії, напр. У нас люфтганза, чек - ін, а чи можна в самому аеропорту робити,??
-
Добрий день)) Можливо в когось є номер брокера у Вінніпезі? Хтось може поділитися контактом?
-
Є люди які живуть в безкоштовних готелях?) Відгукніться!
-
Добрий день)) Можливо в когось є номер рієлтора у Вінніпезі? Хтось може поділитися контактом?
-
Доброго вечора, підкажіть може хтось знає контакт до міграційних консультантів по справі подачі на PR, коїм того що приймає в готелі Best Western, завчасно дякую