Вінніпег для українців Канада
-
Ми два дні назад приїхали. Точніше не може бути)))
-
Легальний виїзд чоловіків з України до Польщі. Перетин кордону на законних підставах до Польщі через КПП. Забезпечую безпечний виїзд за кордон чоловіків призовного віку з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -оплата під час посадки в машину -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом За подробицями в лс
-
Легальний виїзд чоловіків з України до Польщі. Перетин кордону на законних підставах до Польщі через КПП. Забезпечую безпечний виїзд за кордон чоловіків призовного віку з будь-якої точки України! -власний штат водіїв -оплата під час посадки в машину -виїзд 1-2 рази на тиждень -перетин тільки за паспортом За подробицями в лс
-
Всім привіт. Я тату майстер. Всі хто хоче зробити тату пишіть в приват. Працюю в студії, сертифікати маю.
-
Ціна?
-
Вітаю! Прошу допомоги. Поясніть будь ласка, стаді перміт - це для студентів? В мене діти 3.5 та 6 років. Я оформл.вала анкету як візитор (паспорти через 2 дні будуть на вклейці візи). Я в якісь параної, бо думала що дітям не потрібен стаді перміт
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , при реєстрації онлайн на Manitoba Hydro потрібно вказати статус ( працюю , пенсія, соціальна допомога, інший) але коли вибираєш інший всеоодно просити роботодавця вказати , а поки не працюю. Можливо хтось знає як правильно вчинити?
-
Попробуйте 00ввести
-
Доброго дня! А як викликати таксі, наприклад unicity? Хотілося б на ранок завтра…. Бо на сайті кажуть, що завтра о 9.00 відкривається…. Відчуваю, що тупе питання, але треба на більш ранішній час. Дякую за відгук
-
Доброго дня Вінніпег, 2 чоловіка з правами і зі всіма документами, шукають роботу
-
Доброго дня Вінніпег, 2 чоловіка з правами і зі всіма документами, шукають роботу
-
Дякую! Спробую завантажити.
-
Я роблю це через додаток UniCity
-
Друзі! Підкажіть таксі у Вінніпезі! Куди дзвонити , якщо, наприклад, на зараз….