Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня всім, порадьте як правильно то зробити, взяв котика але нема жодної інформації про його чіп, вакцинацію, ліцензію і тд.... як і шо за чим буде правильно зробити, і чи варто казати шо я просто взяв його в жінки з фейсбука?
-
Не, там один из пунктов наличие дебит или кредит карт. И я предлагаю, что нужны канадские...
-
Или возможно будут работать международные...
-
А чи можна приїхати в торонто і там записатися на прийом?)
-
Я понимаю, но есть у меня сомнения, что международная карта подойдёт
-
Мне кажется мы говорим о разных вещах
-
Это другой пункт, не про наличие денег на счету
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Приезжаешь по туристической визе, имеешь 10к на человека в течении 6 месяцев на счету в банке, делаешь медосмотр для иммиграции и подаешь заявку на разрешение на работу
-
Вот я об этом и говорю. И есть у меня подозрение, что там нужны карты именно канадских банков, что забавно
-
Терміновий мітинг Вінніпег Організатор: Ukrainian Resistance Winnipeg Росія вкотре показала, що ніколи не дасть українцям спокою! Під час святкового сезону, коли люди намагаються відвідати родину та зберегти традиції, вона завдає нищівного удару! Ми українці, які у Вінніпезі через війну! Ми голос тих, чиї будинки сьогодні горять! Ми – голос тих, хто ціною свого життя боронить нашу землю! Сьогодні, 30.12.23 о 16:00 в Canada Life Center ми зібрались з прапорами і плакатами щоб нагадати світу що #russiaisateroriststate!