Вінніпег для українців Канада
-
Вони ходили по будинках Я глянув тариф 500 скорість за 62 бакса
-
Доброго дня Я думаю що ні Програма тільки до 31 березня Про продовження або подібну програму не йшлось і немає на офіційному сайті А готелі були підлаштовані під програму Вам треба або там бути або їхати в Канаду а не тянути до останнього дня
-
Можуть продовжити..
-
Доброго ранку.Може хтось чув де можно влаштуватись красити авто?
-
Плануємо приїхати з мамою,якій 52роки,діагноз розсіяний склероз,в заключенні,яке дали в Італії назавжди, пише 100% інвалідність,я-дочка її опікун. Тут вона проходить безкоштовне лікування і фізіотерапії на дому. Скажіть будь ласка які у нас шанси для лікування,ну і звичайно чи зможе мама тут з нами залишитись жити в Канаді. Дякую.
-
Переслано з Фейсбук, для тих, хто в Україні і не може записатись на біометрію, через "чудових" людей. Друзі, прошу поширити корисне інфо. Багато людей в Україні не розуміють як записать на здачу 🇨🇦біометріі у 🇺🇦Львові без посередників. Залишаю просту інструкцію. Як самому зареєструватись на здачу біометрії у Львові (VFS Global)❓ (Реєстрація безкоштовна) ✅ Переходимо за посиланням visa.vfsglobal.com/ukr/en/can/book-an-appointment ✅ Спускаємося в самий низ сторінки. Натискаємо на третій варіант «3. Email». (Там ви можете прочитати інструкцію) ✅ Зі своєї електронної пошти відправляєте лист на адресу [email protected] із наступною інформацією: - Ім'я та Прізвище - Дата народження (як зазначено в паспорті) - 13-значний номер IRCC (розташований на другій сторінці листа «Biometric Instruction Letter» ) - Контактна інформація – номер мобільного телефону та ідентифікатор електронної пошти. - Копію листа Biometric Instruction Letter (BIL), отриманого від IRCC, необхідно додати до електронного листа. ❗️Лист з точною датою та часом прийде впродовж неділі, так як наразі черги великі. Телефон гарячої лінії VFS Global у Львові +380443907900 Відразу додам, що по телефону записатись на здачу біометріі неможливо. Здати біометрію у порядку живої черги теж неможливо. Інформація актуальна на зараз.
-
Доброго дня! Чи можу я уточнити? При обміні укр прав дають 5 full ?
-
Ключове слово можуть, але скоріш за все не продовжать тому і видають візи воркер, а не візітор. Раніше видавали візи візітор і по них якщо до 31 березня в"їхати то ви отримуєте ворк перміт, а тепер видають візу воркер бо розуміють що люди в"їдуть після 31 березня. програма до 31 березня, хто подався той скоріш за все отримає візу і дозвіл на роботу, а хто не подасться до 31 березня 🤷🏻♂️
-
доброго дня) Підскажить хто вже проходив тест в MPI, можна зареєструватись онлайн на здачу, чи треба приїхати та у пані записатись?
-
Скажіть будь ласка дітям не потрібно купувати квитки на автобус? Дитині 9 років. Безкоштовно їздить чи ні?