Вінніпег для українців Канада
-
Добрий день. Я ходила туди на співбесіду минулого року. Робота день в день, маєте бути в офісі в 4-5 ранку, і куди вас направлять туди і підете, це може бути як ремонт, так і робота на вулиці. Начебто обіцяють оплату в кінці поточного робочого дня, але вона нижча за мінімальну буде. Куча документів з яких ризики типу якщо з вами щось станеться, піняйте на себе. Також може бути ненормований графік.
-
Можу рекомендувати Дмитра який в банку rbc garden city лише те що він говорить російською
-
Щось знайоме таке… а що дослівно пише у листі? Може ви переїжджали недавно чи тільки приїхали?
-
У мене виза, пройшла оплата по текущему курсу в день покупки, я дуже спеціально заходила в приложение т смотрела. Гривні відразу конвертувало в кад
-
Доброго дня дуже потрібна порада ,- якщо після отримання Воркперміт повернутися до европи треба то скільки часу е для повернення до канади ? ...чі можна через рік ?
-
Доброго дня Підскажіть чи можна тут зробити тест на нестачу вітамінів та мікроелементів а також де саме це зробити ?
-
Дівчатка запрошую вас на лімінацію вій , приємні ціни , звертайтеся з особисті повідомлення 🌺 Локалізація: 101 Paulin street
-
У вас будет,если я не ошибаюсь 4 месяца в год дают,вы можете отсутствовать в стране,и вам придётся объяснять,когда придёт время продлевать PR,почему вы так долго отсутствовали и чем занимались все это время противном случае вам его не продлят.
-
І 150 доларів у подарунок
-
Від 40 доларів в залежності від швидкості
-
На скільки?
-
Всем привет. Выставляю на продажу домашний зефир собственного приготовления. Набор состоит из 4х двойных штук зефира, в такой красивой упаковке. Стоимость 15$ за коробочку+5$ доставка. Если заказ больше одной коробки, доставка бесплатная. Все вопросы в личные сообщения❤️
-
invest and keep growing financially with growthwealth.online legit
-
Дякую за інформацію