Вінніпег для українців Канада
-
Интересно
-
Українські бізнеси обʼєднуються і підкорюють світ. Канада для українських бізнесменів youtu.be/UhGmUOUmtpM
-
Доброго вечору хто знає яка сума штрафу +- за проїзд на червоне світло ,але не до кінця ,а за лінію на пішохідний перехід,та радар зробив фото ???Чого очікувати по фінансах ???
-
Добрий вечір. Я буду подаватись на подовження WP. В Канаді трохи більше року. І строк медогляду збіг кілька місяців тому. Чоловік працює Канада-Штати. Йому треба робити новий 100%. А от щодо мене та дитини я не впевнена. Може хтось робив екстеншен? Чи ви переробляли медогляд?
-
Цікаво. Дякую
-
t.me/ukrkanada
-
Здам кімнату для дівчини чи жінки. Без пари і домашніх тварин. Ціна 650$ в місяць з інтернетом + електроенергія вдвічі по квитанції. Кухня та душ спільні. Прання в будинку, оплачується окремо. Дуже тепла квартира та затишний район. Район проспекту Коридон. Страховий платіж 200$. Заїзд можливий відтепер. Всі деталі, що вас цікавлять, в приватні повідомлення. Оплата за наступний місяць в кінці попереднього місяця до 1 числа.
-
Я в банк прийшла минулого тижня і зразу в той же день через дві години у іншому відділенні відкрила рахунок
-
Подскажите пожалуйста есть ли в банке RBC русскоговорящий, чтобы помогли записаться а потом оформить банковскую карту?
-
Come visit the Manitoba Government at our Career Fair on March 7, to learn more about our recruitment programs and job opportunities with the Manitoba Government. We encourage all participants to bring a current resume with you. Please visit www.eventbrite.com/e/government-of-manitoba-career-fair-tickets-824299370607 to register.
-
На St Mary's rd Є хлопець,і дівчина Марія
-
🤓 Якщо ви перебуваєте в Канаді за заходами CUAET, ви маєте час до 31 березня 2024, щоб подати аплікацію на отримання нового дозволу на роботу на три роки. ⚠️ Зважте, що ваш закордонний паспорт має бути дійсним також мінімум три роки для отримання нового дозволу на роботу. 👉 Ось детальна відео-інструкція, як це зробити. Подаємо аплікацію на новий дозвіл на роботу ще на три роки. 👉 Крок за кроком проходимо увесь процес разом. Ви отримаєте детальне пояснення, як відповісти на запитання, заповнити форму IMM5710, підготувати необхідні документи та подати аплікацію до IRCC (Міністерства Імміграції, Громадянства та Біженства). youtu.be/YNIjfELamL0