Вінніпег для українців Канада
-
Розкажу нашу ситуацію . Прилетіли в Торонто 13.02 в 16:00, Ворк перміт отримали тільки в 19:00. Була велика черга із українців , но більше не українців було всі в одну чергу . Але потім вийшли забрали паспорти українців і сказали чекати на сидіннях . Але з нами в отелі живе чоловік він приїхав в перших числах і сказав що отримав за 20 хв
-
Продам нову куртку з ітекеткою. Розмір S. Чорна, довга. По боках розстібаються замки. Вітронепродуваєма. Водонепроникна. Можна прати і сушити у машинці. Купляла для себе. Повернути не можу так як не зберігла чек, а купляла за кеш. Куртка дуже крута! Продаю в звʼязку з відʼїздом у теплі краї) 130$
-
ребята, подскажите кто в курсе, получил WP с отметкой Employment location: Manitoba, будут ли вопросы при трудоустройсте в другой провинции? заранее благодарю!
-
Добрий день. Можливо хтось продає, віддає автокрісло , бустер для дітей 4 та 6 р)?
-
Всім привіт. Ми з чоловіком переїжаємо у Вініпег, ми в Україні дотепер мали свій сервісний цент по ремонту техніхи більше 8 років. Посилання на наші соціальні можу вам зкинути. Тому якщо у когось є проблема з вашим телефоном чи ноутбуком пишіть в особиті повідомлення📲
-
Всім привіт. Ми з чоловіком переїжаємо у Вініпег, ми в Україні дотепер мали свій сервісний цент по ремонту техніхи більше 8 років. Посилання на наші соціальні можу вам зкинути. Тому якщо у когось є проблема з вашим телефоном чи ноутбуком пишіть в особиті повідомлення📲
-
-
-
Доброго дня, шукаю няню або домашній дитячий садочок поблизу Tuxedo (outlet). Дитині в березні буде 5 років. Часи з 9.30 ранку до 18.00 приблизно, чоловік іноді зможе раніше приходити.
-
-
Не у всі, тільки які стосуються нашої теми. А ви щось не в настрої?🤔 Прочитали - не цікаво перегорнули, не кожен день пишу.
-
Вибачте я не знала. Зараз видалю.
-
Напишіть в приват. Як правельно робити у вашій групі.