Вінніпег для українців Канада
-
Дякую
-
Прикольний прапор
-
Квітень – останній місяць для подачі декларацій! Вінніпег. Податкові декларації на Court Ave з місцевим бухгалтером та з допомогою українського спікера. Податкова декларація 1 людина – 56 cad (податок включений), Податкова родинна декларація (чоловік + дружина) – 89 cad (податок включений). Пишіть в приват
-
Добрий день.Потрібна робота на нічну зміну з 16:00,може хтось щось підскаже(офіси,пекарні,фабрики,пенсіонати).Буду дуже вдячна.
-
Как на кого попадете. Ты просто внесли залог и за живо них, оплата по переводу ежемесячно. Другие знаю, что показывали деньги на счету и платят по чекам
-
Чел, це прапор 🐓колаборантів і царської росіі
-
📌Чат UkrWinnipeg створений для українців. Тут ви можете самостійно публікувати актуальну інформацію, зокрема: пошук роботи, житла, нерухомості, знайомств тощо. 🇺🇦Українці Вінніпегу в Telegram: UkrainianWinnipeg
-
Я тоже так рассчитывала, они потом приедаются.
-
Всім доброго дня. Я працюю зараз у садочку і в нас одна з вчительок відкриває свою монтессорі школи разом із садком. В неї буде Український клас. Вона набирає і дітей з вересня відкриття і шукає на роботу асистентів вчителів та вчителів. Кому цікаво зв'язуйтесь через сайт та є форма для дітей, а також номер телефону. Також через форму можна в описі написати цікавить робота. www.guidingmindsmontessori.com/contact Кому цікаво . Школа та садок відкривається у вересні.
-
Всім доброго дня. Я працюю зараз у садочку і в нас одна з вчительок відкриває свою монтессорі школи разом із садком. В неї буде Український клас. Вона набирає і дітей з вересня відкриття і шукає на роботу асистентів вчителів та вчителів. Кому цікаво зв'язуйтесь через сайт та є форма для дітей, а також номер телефону. Також через форму можна в описі написати цікавить робота. www.guidingmindsmontessori.com/contact Кому цікаво . Школа та садок відкривається у вересні.