Вінніпег для українців Канада
-
Форма не активна, хтось знає як податись?
-
+ і мене будь ласка ☺️
-
Прожил там 6 месяцев … минусы. Погода холода до -40 . Зима начинается в октябре и до конца апреля почти . Много бомжей в центре и вообще неблагополучных людей . В автобусах опасно ездить там опять же бомжи .. занимают целые остановки под себя . Очень скучно нету особо ночной жизни и просто даунтаун как мертвый там почти все закрыто работают только дешевые заведения типа мака или сабвея. Работы раньше было много до приезда украинцев но потом многие не могли найти поуезжало с разочарованием особенно которые без английского. Те кто с семьями лучше жить в районах подороже и на машине обязательно . Пешком и паблик транспорт небезапасно. Та и вообще народ в винипеге угрюмый и какой то печальный по сравнению с канадцами с онтарио или альберты. Большенство канадцев с манитобы уехало еще давно лет 30 назад. Остались те кто остались . Из плюсов зима красивая снежная и зачастую солнце светит . Дешевые цены на жилье и страховки на машины. И пиар сейчас для украинцев очень легко получить ) это большой плюс . Если готовы потерпеть ради пиара годика полтора два то вариант хороший))
-
Є волонтери вдень, якщо ніч то номера телефонів є і телефон стоїть
-
На індід шукайте
-
У центр по збору плазми шукають працівника на позицію Reception/Donor Screener (full time). За посиланням є адреса куди можна скидати резюме giveplasma.ca/about-cpr/careers/
-
Здравствуйте чат, подскажите пожалуйста видео гайд на продление Work Permit.
-
Тобто приїхати можна тільки без дозволу на роботу ?
-
Всім доброго дня поможіть хто знає із цим питанням,після 31 березня якщо приїхати по програмі куєт чи дають в аєропорту ворк перміт ?
-
Як би я збирався їхати ,то ви все правильно написали )але я тільки спитав ту інформацію яка мене цікавить )
-
Вітаю 10000 раз вже відповідав не тільки Я Ні не дають Ваша віза стає туристичною Ні дозволу на роботу, ні безкоштовній медицині, ні одноразовій виплаті Нічого Можна одне питання Без образ Ви їдете в інший світ І нічого не дізнаєтесь На YouTube, мільйон відео про кроки в Канаді Люди ну їдьте хоч трішки підготовлені сюди Просто від щирого серця вам бажаю тільки добра Але не підготовленість і приліт сюди це рівно жаху для вас тут Потратьте свій час на інформативні відео, приділіть час і вивчіть інформацію Бо ваша лінь написати просто тут в чаті, а не шукання інфи просто не доведе до нічого доброго Вибачте що так прямо написав Краще так, але ви буде хоч трішки підготовлені
-
Взаємно