Вінніпег для українців Канада
-
ви щось знайшли бюджетне?
-
Доброго дня. Коли вилітаєте?)
-
Добридень. приїжджаємо з сім'єю у вініпег на початку квітня, я з дружиною і двоє дітей 19 і 8 років. хто може показати роботу для мене і дружини. може є у когось контакти роботодавців. мій рівень англійської мінімальний, дружина на слух багато розуміє, спілкуються не дуже добре може. заздалегідь дякую
-
Добридень. приїжджаємо з сім'єю у вініпег на початку квітня, я з дружиною і двоє дітей 19 і 8 років. хто може показати роботу для мене і дружини. може є у когось контакти роботодавців. мій рівень англійської мінімальний, дружина на слух багато розуміє, спілкуються не дуже добре може. заздалегідь дякую.
-
Добридень. приїжджаємо з сім'єю у вініпег на початку квітня, я з дружиною і двоє дітей 19 і 8 років. хто може показати роботу для мене і дружини. може є у когось контакти роботодавців. мій рівень англійської мінімальний, дружина на слух багато розуміє, спілкуються не дуже добре може. заздалегідь дякую
-
Доброго, вже в потязі, на шляху до літака
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Добрый день!) Подскажите, можно ли в Виннипеге найти стики для айкоса iluma, но не такие как у них продаются( а больший ассортимент вкусов), находила только заказывать онлайн, с минимальным заказом от 200$ Отпишите, если вы в курсе, пожалуйста)
-
Добрий день підкажіть будь ласка де оновити хелс карту
-
Доброго дня, порадьте будь ласка як краще зробити? Ми з родиною в Канаді вже 1,5 роки. Я весь час працюю а жінка у відпустці за доглядом за дитиною. Зараз хочемо подаватись на продовження ворк перміту, але не знаю усім разом чи окремо подаватись? У інтернеті всі кажуть окремо. Але якщо жінка не працювала подовжують їй ворк перміт чи ні??? Дякую.
-
Ви в курсі що після 31 березня, ваші візи стануть туристичними? І ви не зможете отримати work permit
-
I am looking for a job in the kitchen or in a store or in a warehouse. I have experience working in European countries I can work full time even on weekends I can send you my resume in private