Вінніпег для українців Канада
-
Запрошую на обслуговування.в професії 20 років.виконую різні роботи перукарського мистецтва,мій номер 204 2286737
-
Запрошую всіх завтра на стрім о 10.00 youtube.com/live/eBtMSSyb1zQ?feature=share
-
Не вірте всьому що пишуть в пабліках 😉
-
Ворк перміт видають в першому аеропорту куди прилетиш, тобто Торонто.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка,а куди ви носили документи на знаття обмежень і скільки це зайняло часу?
-
Всім дякую за допомогу та коментарі.Хочу сказати,що наш друг затримався в Торонто ,отримуючи ворк перміт.Його літак влетів без нього..він звернувся до авіакомпанії і йому поміняли білети.
-
Для суставов собак крупных пород
-
Не потрібно візи Ми летіли через хитроу
-
Всім гарного вечора. Хлопець, 18 років, наразі у пошуку роботи. Маю канадський досвід роботи як Tower Rigger/Telecommunication labourer, та польський досвід Warehouse Worker. Також маю два канадських сертифікати від CSAM та WorkSafety. Англійська мова розмовна. Фізично спроможній, маю можливість подорожувати якщо треба, комунікабельний, вмію працювати як один, так і як частина команди. Навчаюсь швидко, дуже радісно йду на зустріч вивчення нового, відкритий, пунктуальний, чесний та відповідальний. Прав на жаль ще немає, але планую робити. Шукаю роботу будь якого плану, від працівника заводу до монтажника башень та телекомунікацій(тобто праця любої складності, вимогливості та розкладу). Бажано район Kildonan, але розгляну любу частину міста та за межами. Я буду Дуже вдячний за допомогу в пошуку або пораді. Дякую за увагу та розуміння🙏🏻
-
Здравствуйте. Мы жили в Британии, но насколько знаю, если пересадка в Хитроу и не менять аэропорт, то не нужна транзитная виза.