Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Шукаю для себе оренду кімнати(bedroom). Бажано більш менш ближче до центра та з доступом до громадського транспорту. Newcomer, 34р, не палю. У кого є кімната, або інформація, буду вдячний якщо поділитесь🙂
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, я сижу на гормонах уже 6 месяцев из-за эндометриоза и кисты, прошлый врач мне сказала, что скорее всего гормоны отменят после 6 месяца, но мне нужно сделать УЗИ. Здесь в Канаде я месяц и у меня ещё нет семейного доктора, могу ли я где-то сделать УЗИ и получить рекомендации без направления? Смогут ли мне помочь с этим в women's health clinic или нет?
-
Доброго дня, хто міняв адресу на хелс кард онлайн, підкажіть, будь ласка, що це за графа, кого тут писати?
-
Доброго дня, хто міняв адресу на хелс кард онлайн, підкажіть, будь ласка, що це за графа, кого тут писати?
-
Дякую
-
Підкажіть, яка ціна, якщо знаєте і чи правильно зрозуміла, що можна просто прийти і в порядку живої черги попасти на прийом?
-
Всім привіт, є питання - мені хочуть передати сімейний архів з відео на півтори ГБ одним файлом на закачку… чи є можливість його тут скачати щоб без підозр чи попросити щоб розбили на архівні блоки по 100 МБ?