Вінніпег для українців Канада
-
А яку вартість вказували?
-
Мені вислали НП і нарахували митний платіж, ПДВ і ще й за доставку...
-
Добрий день , шукаю ортодонта можливо вже хтось мав тут досвід та може поділитись контактами. Дякую 😇
-
З України краще укр поштою доставляти, дешевше і швидше доставка, мені за дві неділі все пришло)
-
Посилка швидко прийшла, але, коли все оплатила, то вже мабуть нічого не буду просити висилати... Зараз намагаюся вияснити чому я платила за доставку, якщо вона мала бути оплачена
-
НП щось багато нарахувала, але казали, що канадські митники всеодно пишуть свою вартість і це на їхній розгляд
-
Віддам кросівки, без шнурків)36 розмір, 23 см. Джинси Zara, зріст 134( бойфренди)
-
Дівчата, запрошую на брови, ламінування вій та перманентний макіяж🪄 📍локація: даунтаун Мій інстаграм: www.instagram.com/anastasi.browsss?igsh=MTV3NHhmY3h6dWRrbg==
-
А що це за сайт?
-
Может кому интересно.... В The Fort Garry Hotel. Сейчас требуется девушка на ресепшн. Но нужен как понимаете английский....Информация на 8.04.
-
Дякую
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 39/49/59 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ▪️ Безкоштовне навчання роботи в доставці ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Viber/What's app Telegram- @win_uber
-
Я ищу, пока не получается, либо очень дорого помесячно
-
Где есть с помесячной арендой? Кроме airnb