Вінніпег для українців Канада
-
🔥2021 Hyundai Kona🔥 ✅46,903 km ✅1,6 T-GDI (175HP@5,500 rpm) ✅7-speed automatic (Dual clutch) ✅AWD 👉CLEAN CARFAX👈 👉Block heater, protective film for hood, winter & summer tires, keyless, start stop, AC, backup camera, heated seats 🤖ANDROID AUTO 📱CAR PLAY ⚙️🔧WARRANTY 🔥FINANCING🔥 💲25,947 or 193/biweekly
-
Хто може стіл привезти ,10 хвилин дороги, Pembina
-
я делал в Fresh dental, в районе 220 долларов за пломбу. Есть пара украиноязычных ассистентов, один врач украинец к которому запись очень на долго вперёд. Но вроде бы они поменяли адрес
-
Hello everyone) У мене є знайомі канадці, які мають свіжий хрінь на продаж. Кому цікаво , пишіть в приватні повідомлення
-
Робота❗️❗️❗️40 км від Вінніпегу. Сортування металу(стіл) на фабрику. Full time 🕰️ 18$ година. Потрібен чоловік 45-60 років з власним авто 🚙 Рівень англійської мінімальний.
-
Робота❗️❗️❗️40 км від Вінніпегу. Сортування металу(стіл) на фабрику. Full time 🕰️ 18$ година. Потрібен чоловік 45-60 років з власним авто 🚙
-
на Winnipeg beach было кто пришел тот и занял и бесплатно, в городе - не знаю
-
А що там потрібно робити . Собак не боюся , люблю тварин.
-
Кондиціонер, двухпеверхова кровать, вентилятор. Продам.Писати в лс.
-
А як туди написати чи підїхати?
-
-
🔥🔥HOT PRICE🔥🔥 🌪️2023 Honda CR-V HYBRID Touring🌪️ ✅8,120 km ✅2.0L Hybrid (6L/100km) ✅AWD ✅Clean carfax 🏦FINANCING🏦 💲47,998 or 357/biweekly
-
Доброго вечора Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Доброго вечора Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами