Вінніпег для українців Канада
-
Подскажите, а украиномовний сотрудрик в RBC банке где у нас есть?
-
Взуття 35 розмір, безкоштовно
-
Взуття на дівчинку, 35 розмір, ідеальний стан. 10 CAD
-
Нові шкіряні кросівки, 35 розмір. 10 CAD
-
Здравствуйте . Понимаю что сейчас всем нелегко. Но я очень прошу вашей помощи в лечении своего мужа. Он защищая нашу страну в Авдеевском направлении, получил серьезные ранения и теперь нужна дорогостоящая операция и длительное восстановление. Прошу неравнодушных людей которые смогут помочь,не проходите мимо и дайте шанс ему жить полноценной жизнью. Искренне благодарна каждому кто поддержал нас. 5351252100362103 UA523281680000026201000370058 Kovach Roman
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
Доброго дня. Шукаю будь яку роботу, маю досвід опетора/супервайзера колл центру (робота в команді, побудова графіку роботи, робота з запереченнями клієнтів, ділова переписка з представниками банку, робота в црм, модерація сайту тощо), начальника продовольчого складу (вантажник, прибиральник, прийом товару, повернення невалідного товару, зв'язок з постачальниками, робота в црм). Швидко вчусь новому, вмію працювати згідно наданих інструкцій. Також маю діабет першого типу, якщо комусь треба на підприємство зменшити податки своєю присутністю))
-
Привіт усім. Хочу дізнатись ,можливо ,хтось знає. В який спосіб можна витягнути додаток до диплома, якщо фізично я його не маю? P.s. В додатку «Дія» така опція не доступна
-
Також є манітобський сертифікат про проходження курсів по кухні, досвіду не маю, але готувати вмію, навчусь, готовий йти посудомийником чи помічником кухаря
-
Продам полки для Garden city
-
Продам полки для обуви Garden city
-
Доброго дня підскажіть куди можна звернутись ,щоб дізнатись за статус обробки аплікації на тах? Бо подав а від CRA прийшов лист ніби вони не отримали декларації за налоги. А телефонував їм то попадались оператори індуси які навіть не хотіли клацнути клавішами щоб пошукати чи розглядається моя заявка або ні ,а просто казали перша декларація може розглядатись довго і тупо припиняли розмову і скидували дзвінок. Тож підкажіть куди можна піти або що зробити щоб дізнатись?? Дякую
-
Здравствуйте, ищу любую работу, парень 20 лет, способен на любую физическую работу. Если кто может посоветовать места буду очень благодарен
-
+1 (204) 330-2716 Ліза