Вінніпег для українців Канада
-
Якщо у вас невідкладний випадок, ви йдете до сімейного . Вас запишуть зразу на прийом, в той же день. Потрібно на рецепшені обовʼязково сказати, що у вас дуже болить. В мене так було, мене сімейний прийняв без проблем , виписав лікування та дав довідку про непридатність до роботи.Того ж дня я пройшла ренген .
-
Ні, тільки роутер і блок живлення
-
Ласкаво просимо всіх шановних клієнтів🇨🇦🇺🇦🙏,Перукарня для найновіших стрижок💈,Адекватні ціни та актуальні пропозиції , Працюємо з вівторка по суботу З десятої ранку до останнього клієнта 😎🙏 📝Запис в Інстаграм. Website: ( www.dreambarbers.ca/ ) Welcome to all dear customers🇨🇦🇺🇦🙏, Hairdresser for the latest haircuts💈, Adequate prices and current offers, We work from Tuesday to Saturday From ten in the morning until the last client 😎🙏 📝 book on Instagram. Or website: www.dreambarbers.ca/
-
Привіт ,усім! Шукаю людину для оренди квартири-студії на своє місце. Вільна буде з 1 липня (можливо трішки раніше, щоб був час для кожного перевезти речі), щомісячна оплата 874$+ гідро, місцезнаходження вул. Balmoral street, навпроти університету
-
I’m selling my laptop Acer Aspire A515 - 54G in excellent condition - Intel i5 10210U - NVIDIA GeForce MX350 - SSD 256Gb - 4Gb DDR4 - 15.6” Full HD IPS Display - WiFi 6 - 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x USB Type-C - Thin Design - Aluminium Top Cover - Windows 11 good choice for study or office CA$ 550
-
Безкоштовно електрочайник Самовивіз 📍Elmwood
-
Доброго дня всім,маю два квитки на стендап до Антона Тимошенка,цей концерт відбудеться сьогодні ввечері,якщо комусь цікаво напишіть.
-
Ми купляли по такій ціні з податками,але можемо продати за 100
-
Яка ціна ?
-
Красунечки 🤍 Запрошую Вас на брівки та на ламінування вій до себе. Локація Elmwood ☺️ 1 Фарбування 2 Ламінування 3 Корекція( пінцет/віск ) 4 Воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Запис у дірект 💌 www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Яка вартість заняття ?