Вінніпег для українців Канада
-
Безкоштовно. Розмір 31-34 Elmwood
-
Здається 2 кімнатна квартира. Бейсмент. Можн заїзджати з 1 вересня.Ціна 812 плюс hydro. Адреса 465 mountain ave. Більше інформації в приватні повідомлення.
-
Всім привіт🌸 Зробимо вашим нігтикам приємно? ▪️манікюр гель-лак 45$ ▪️манікюр+гелеве покриття 60$ ▪️педикюр від 65$ ▪️нарощення нігтів від 65$ Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Продам дитячий одяг. Вживаний, але у доброму стані. Разом за все 50$. 98 розмір
-
Привіт. Мене звати Кристина і я NAIL МАЙСТЕР із України🇺🇦. Запрошую тебе на процедури манікюру і педикюру 💅Район TRANSCONA. На тебе чекає гарна робота, смачні напої та приємна атмосфера . Тут ти зможеш ні про що не думати, просто подивитись легкий серіал, у той час як я зроблю твої ручки і ніжки доглянутими. По всім питанням пиши в особисті повідомлення💌 І не забудь підписатись в Instagram, щоб не пропустити новинки і акції😉 Гарного дня 🌸 www.instagram.com/krystyna_sazhchuk_nail_studio_?igsh=MWYzMjMyNnBiZDIwYw%3D%3D&utm_source=qr
-
написала вам)
-
Доброго дня. Шукаю на постійну основу авто-няню/авто-няня)) відвозити доньку 10 років на тренування о четвер о 17.00-17.15 від нас з району South Pointe/Waverley West на адресу 130 Midland Street. Четвер точно, та можливо ще буде середа або пʼятниця. Можу запропонувати 20 долл у суху погоду та 25 у дощ/снігопад. Це на постійну основу щонайменше до травня.
-
Актуально?
-
Доброго дня,хто знає коли буде наступний виїзд консула у Вінніпег.
-
Да, есть в наличии
-
Доброго дня, а чи не могли б ви порекомендувати україномовного іміграційного консультанта?
-
✅ Tamara Konoval R711465 - Licensed Immigratoon Consultant - ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬 Конференції з Tamara Konoval : ▪️Документи для подачі на PR (Permanent Resident) ▪️СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді ▪️Імміграція в Манітобу після 30 квітня 2024
-
Здається 2-bedroom квартира в саблет з 1го вересня на osborne village. Новий будинок. В квартирі є вся техніка + своя ландрі в каартирі. Є камери спостереження в будинку і на парковці. Також є власний балкон і спільний storage room для ведосипедів. Ціна 1475 + 100 за парковку. Комунальні окремо. Саблет до кінця травня (можна продовжити). Квартира Pet friendly. 5хв пішки до сейфвей, драгмарт, школи, дитячий садок, парк і багато іншого. Всі питання в особисті повідомлення.