Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт🌸 Пропоную зробити собі приємно і записатись на наступні послуги: ▪️манікюр гель-лак ▪️манікюр+гелеве покриття ▪️педикюр ▪️нарощення нігтів ▪️будь-які дизайни Якісні матеріали, одноразові розхідники, простерелізовані інструменти та гарна компанія гарантовані ✨ 🔥Кожній клієнтці подарунок від мене🔥 💅🏻 www.instagram.com/nails_ri?igsh=M2w4Y2l5N3ZjMXBv&utm_source=qr 📍55 Daylan Marshall Gate
-
Адреса?
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
804 de la seigneurie blvd Winnipeg Manitoba Тільки після ремонту підвальне приміщення з 2 спальнями та 1 санвузлом - 2 спальні - 1 ванна кімната - 1 парковочне місце - Пральня та сушарка в будинку - 1400$ (все включено) - без тварин, без паління в будинку - вільна від зараз 📞204 291 6395 Вайбер / Ватсапп
-
🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
-
🔧 Вакансія: Механік легкових авто 🔧 Місце роботи: Plumas, MB Зарплата: $18-24 за годину Вимоги: Досвід роботи, знання мови не обов’язкове 🛠️ Шукаємо механіка з досвідом роботи для ремонту легкових автомобілів. Знання мови не є обов’язковим, головне — ваш професійний досвід та вміння працювати з технікою. 🏡 Є можливість зняти будинок у містечку за +-$1000 на місяць. Зацікавлені? Пишіть в особисті повідомлення
-
Всім привіт, ремонтую дахи, демонтаж димоходів, чищу жолоби, фарбую всередині та зовні, кладу плитку, гіпсокартон тощо. Оцінка роботи безкоштовна, звертайтеся, ціна не кусається. Ми працюємо в місті Вінніпег і можливо за його межами
-
Гарден Сіті
-
Когда мы их покупали они оба были размер twin просто длина разная. Район Гарден Сити
-
Привіт, порекомендуйте хороший обмінник у Вінніпегу
-
Вечером померяю кровать и дам вам знать какой размер мне нужен
-
Доброго дня всім) В мому Work Prrmit вказана провінція Альберта а працюю я в Манітобі і зараз мій роботодавець в якого я вже працюю зачіпився за цей нюанс і каже що йому потрібно яке небуть підтвердження що з таким Work Permit я можу працювати в Манітобі. Можливо хтось з таким стикався, та може щось порадити? буду вдячний (чув що в багатьох людей вказані інші провінції)
-
Я доллары менял в CIBC
-
Ищете идеальный автомобиль, который будет соответствовать вашим потребностям, желаниям и бюджету? Меня зовут Юлия. Я работаю в автосалоне Vickar Nissan. В нашем ассортименте новые автомобили Nissan, Ford, Chevrolet, Mitsubishi; а также б/у авто различных торговых марок. Доступные способы платежа: кэш, лизинг, кредитование. Свяжитесь со мной и я помогу вам сделать лучший выбор! 📞 Call/sms/WhatsApp/Telegram: +1 (204) 805-6180 Юлия 📧 Email: [email protected] 📲 Подписывайтесь на мои аккаунты, чтобы узнавать о доступных моделях машин и смотреть видео обзоры: Instagram: www.instagram.com/yulia_auto_expert/ Facebook: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ YouTube: www.youtube.com/@YuliaAutoExpert 🏢 Автосалон Vickar Nissan находится по адресу: 1424 Regent Avenue West, Winnipeg, MB, Canada (лучше договориться о встрече со мной заранее, чтобы я могла уделить вам все свое время)
-
Ищете идеальный автомобиль, который будет соответствовать вашим потребностям, желаниям и бюджету? Меня зовут Юлия. Я работаю в автосалоне Vickar Nissan. В нашем ассортименте новые автомобили Nissan, Ford, Chevrolet, Mitsubishi; а также б/у авто различных торговых марок. Доступные способы платежа: кэш, лизинг, кредитование. Свяжитесь со мной и я помогу вам сделать лучший выбор! 📞 Call/sms/WhatsApp/Telegram: +1 (204) 805-6180 Юлия 📧 Email: [email protected] 📲 Подписывайтесь на мои аккаунты, чтобы узнавать о доступных моделях машин и смотреть видео обзоры: Instagram: www.instagram.com/yulia_auto_expert/ Facebook: www.facebook.com/YuliaAutoExpert/ YouTube: www.youtube.com/@YuliaAutoExpert 🏢 Автосалон Vickar Nissan находится по адресу: 1424 Regent Avenue West, Winnipeg, MB, Canada (лучше договориться о встрече со мной заранее, чтобы я могла уделить вам все свое время)
-
-
-
У вас в ворк пермите кроме строчки с провинцией есть еще строчка, где написано OPEN (надеюсь, что я помню корректно). У меня написана тоже другая провинция и на следующей строчке OPEN. Я звонила в IRCC и спрашивала по этому поводу. Они сказали, что мой ворк пермит открытый по всей Канаде. У вас я уверена также. Если работодатель сомневается, то может сам позвонить в IRCC (номер телефона на обратной стороне ворк пермита) и спросить, указав ваш UCI номер.