Вінніпег для українців Канада
-
Доброго всім вечора Підскажіть будь-ласка, якщо я подав заявку на номінацію з relative to work, а зараз змінив роботу Мені ще не відповідали на першому єтапі, чекав 3 місяці та змінив роботу. Відміняти заявку та чекати 6 місяців і подаватись знову?
-
Apple Pencil 1 generation Новий. Ні разу не використовувався, тільки відкритий. В магазинах 100-120$ Ціна 75$ Ассінабоін
-
Українська Канадська Православна Молодь - СУМК запрошує на виставку Невидані дипломи. Невидані дипломи вшановують пам'ять українських студентів, які ніколи не закінчать навчання, тому що їхні життя були забрані російською інвазією в Україну. Це експонат, який з 2023 року демонструється по всьому світу у 24 країнах. Виставку у Вінніпезі спонсорує СУМК-Українська Православна Молодь, відвідувачів заохочують зробити пожертву на гуманітарну допомогу в Україні. Відвідувачі також матимуть нагоду відвідати поточну експозицію та галерею Осередку та насолодитися чаєм, кавою та українською закускою на нашій рецепції.
-
Посмотрите по карте,возле Килкона парк, там есть 3 разборки как минимум
-
В додатку монобанка можно поповнити з канадської картки
-
Есть дополнительный доход,научу иметь стабильный доход
-
Дорогі дівчата 🍒 Коротко і по суті 😃 Приходьте на брови (ламінування, фарбування, корекція), а також на ламінування вій 😉 2 роки досвіду🔝 Тільки розпочинаю працювати в Вінніпезі 🇨🇦 📍784 Corydon Ave www.instagram.com/hanna.brows.winnipeg?igsh=cnZlNnp5ZWRlZXM1 Також буду рада просто новим знайомствам 🎀
-
Дорогі дівчата 🍒 Коротко і по суті 😃 Приходьте на брови (ламінування, фарбування, корекція), а також на ламінування вій 😉 2 роки досвіду🔝 Тільки розпочинаю працювати в Вінніпезі 🇨🇦 📍784 Corydon Ave www.instagram.com/brows.hanna.winnipeg?igsh=cnZlNnp5ZWRlZXM1 Також буду рада просто новим знайомствам 🎀
-
Дякую вам!