Вінніпег для українців Канада
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
чи можна взяти будинок в кредит якщо нема ПР?
-
Привіт хто скаже чи є гриби.
-
Is there any ride available from Brampton/toronto to Winnipeg ?
-
Is there any ride available from Brampton/toronto to Winnipeg ?
-
Вітаю! Я -- професійний репетитор зі стажем понад 5 років із вищою профільною освітою. Допоможу полюбити англійську мову, приберу мовний бар'єр, розповім, як краще вчитися і досягати поставленої мети. Працюю з людьми віком від 14 років. Школярі, студенти, бізнесмени, IT-фахівці, блогери, дизайнери, психологи тощо. А також з тими, кому англійська потрібна просто для життя чи майбутньої професії. Працюю з кожним студентом індивідуально, підбираю цікаві матеріали та перевірену методику. Усі записи-конспекти уроків будуть доступні в електронному форматі. Комунікативний підхід. Напрями роботи: - розмовна англійська - англійська для подорожі та роботи - проста та зрозуміла граматика - розширення словникового запасу - підготовка та складання іспитів в університетах - англійська з нуля Перше заняття – безкоштовно, на ньому визначаємо цілі та методику роботи, знайомимося. Зараз працюю онлайн. Для запису на пробне заняття пишіть в особисті повідомлення.
-
Доброго дня. Здається кімната у двокімнатний квартирі з 1 жовтня 2024. Адреса - 421 College avenue. Ціна - 550$ + hydro . Свіжий ремонт та повністю нова кухня , поряд з Dolorama, McDonald's, KFC, Shoppers drug market. Автобусні маршрути поряд: 38, 15, 17, 97. Можна за тваринами за доплату. Тут вже проживає один хлопець з України.
-
Привіт. Мене звати Кристина і я NAIL МАЙСТЕР із України🇺🇦. Запрошую тебе на процедури манікюру і педикюру 💅Район TRANSCONA. На тебе чекає гарна робота, смачні напої та приємна атмосфера . Тут ти зможеш ні про що не думати, просто подивитись легкий серіал, у той час як я зроблю твої ручки і ніжки доглянутими. По всім питанням пиши в особисті повідомлення💌 І не забудь підписатись в Instagram, щоб не пропустити новинки і акції😉 Гарного дня 🌸 www.instagram.com/krystyna_sazhchuk_nail_studio_?igsh=MWYzMjMyNnBiZDIwYw%3D%3D&utm_source=qr