Вінніпег для українців Канада
-
Вечір в хату 🏡 В пошуку розборки авто 🚙. Цікавить Nissan Versa 2012 hatchback 🚗 Різне барахло до цього корита з болтами 🙈 Хто знає, де є розборки? Будь ласка, поділиться адресами.
-
???
-
UGG 8й размер
-
Доброго вечора, Здається в саблет 1-кімната квартира 105 Sage Creek blvd 💰Ціна $1375+ hydro. У комплексі є спортзал та басейн(влітку) зона барбекю. 🚗Паркінг доступний 60$/міс. У квартирі є пральня,сушарка, посудомиюча машина,мікрохвильова піч.🌞Тепла та сонячна сторона. Поруч все є для комфортного життя: Sobeys,Dollarama,Walk-in. Доступна з 1 грудня, можливо трішки раніше. Додаткова інформація у приватні.
-
Думаю, що Oleg спеціально так написав для розпалювання конфлікту, але ви б вже так не порівнювали...Німеччина й Італія принаймні визнали свою провину і це вже історія. росія ж, яка ділила світ з фашистами, ніколи провини ні перед ким не визнавала при тому, що кількість жертв (не рахуючи війну) Сталіна ледь не в 4 рази більша ніж в Гітлера. Та й під час другої світової війни загинуло 8 млн українців, росія лише одним Глодомором забрала від 4 млн, а скільки ще було розстріляно, закатовано і депортавоно й ця цифра стане значно більше. Але головне те, що росія напала на Україну зараз і зараз вбиває і катує українців. Від цього мені огидне все російське. Вам не огидне, то нехай. Всі ми маємо право на свою думку, але не порівнюйте непорівняне.
-
І мені здається, що не варто шукати ворогів одне в одному. Ворог один - росія.
-
А ти за голодомор бачу. Алег
-
А ми не питали твоєї думки так що не пиши і будеш виглядати розумним але бачу пізно Бог в поміг
-
Вот вы меня конечно поправьте, если я не прав, но я больше чем уверен, что я не спрашивал вас что мне делать и писать мне или нет
-
Я не оправдываю Россию, но не нужно относиться к тем людям которые говорят на русском так ,как будто это скоты . Тут много людей из Узбекистана, которые не знают Украинский или те кто жил в Украине всю жизнь в русскоязычной регионе и украинский даётся ему тяжело , нужно с уважением относиться ко всем украинцам , большинство приехавших сюда с радостью бы жили дома
-
Думай що пишеш або краще не пиши і будеш виглядати розумнішим. Успіху !
-
Мов багато у світі )
-
Чувак говори хоть китайською 😄