Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Можливо хтось знає у Вінніпезі гарного дантиста? Дайте контакти, будь ласка.
-
Привіт! Я — сертифікований майстер тату з досвідом, і запрошую вас до свого затишного студійного простору в центрі міста. У нас дружня атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта та високоякісні матеріали. Готові втілити вашу ідею в реальність! 🔗 Переходьте на Instagram для перегляду робіт і запису: www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== 💬 Також можна записатися через telegram — пишіть мені особисто! Чекаю на вас у студії, буде круто!
-
Привіт! Я — сертифікований майстер тату з досвідом, і запрошую вас до свого затишного студійного простору в центрі міста. У нас дружня атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта та високоякісні матеріали. Готові втілити вашу ідею в реальність! 🔗 Переходьте на Instagram для перегляду робіт і запису: www.instagram.com/accept.ink?igsh=MTJmZzk4b3FiMGc4dw== 💬 Також можна записатися через telegram — пишіть мені особисто! Чекаю на вас у студії, буде круто!
-
Вітаю!батьки (65 років) отримали Work permit у 2023 році, поїхали, а зараз хочуть повернутися. Але у них не буде контракту на житло тощо. Чи можуть вони податись на продовження Work permit? або що важливо мати на продовження? віза дійсна до 2028 року. Адреса доставки Work permit я вкажу свою.
-
Вітаю!батьки (65 років) отримали Work permit у 2023 році, поїхали, а зараз хочуть повернутися. Але у них не буде контракту на житло тощо. Чи можуть вони податись на продовження Work permit? або що важливо мати на продовження? віза дійсна до 2028 року. Адреса доставки Work permit я вкажу свою.
-
Продам Стіл- 20$ (є 2 шт) 60см на 56см, висота 51см Стул - 5$ (є 3 шт)
-
signaturecleaning.ca/
-
Доброго дня! Компанія в якій я працюю(Signature cleaning company) наймає людей на роботу. Вимоги: жіночої статі (вибачте хлопці), наявність водійських прав та навиків водіння(ОБОВʼЯЗКОВО), авто НЕ ПОТРІБНО. Це фул тайм job, є бенефіти, зарплата на старт 16 чи 16,5 за годину. Графік з 8 до 16+- 1 год. З цієї роботи можна подаватися на pr. Локація бічна Хендерсон. Заявку подаємо НА САЙТІ
-
Вітаю я початковий майстер !!! Шукаю модель на манікюр класичний , манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо , дата 15.11 , 17.11, 19.11 район Osborne river оплата тільки за матеріал
-
Вітаю я початковий майстер !!! Шукаю модель на манікюр класичний , манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо , дата 15.11 , 17.11, 19.11 район Osborne river оплата тільки за матеріал
-
Ми тут були і там працював україномовний лікар
-
I’ve been working with MARK HUTCHINSON for six months, and I’ve made $20,000! The training materials HE provides are top-notch, and he is incredibly responsive to questions. I highly encourage anyone looking to earn through Forex and stock investment to reach out to him
-
Дякую вам! Може маєте ссилку куди заходити для створення кабінету?
-
Дякую Вам!
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html