Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Мені відправляли міст експрес. Швидко прийшла
-
🎄✨ Святкуйте Новий рік з AutoSpektr! ✨🎄 Новий рік — це час для нових починань та можливостей! AutoSpektr запрошує вас зустріти свята з комфортом і безпекою на дорозі! 🚗 Продаж автомобілів — розпочинайте Новий рік із новим авто! Обирайте з нашого широкого асортименту перевірених автомобілів за чудовими цінами. Ми допоможемо вам знайти ідеальне авто, яке стане вашим надійним супутником на довгі роки. 🔧 Автосервіс — підготуйте свій автомобіль до зими з нашим професійним автосервісом. Якісна діагностика та ремонт — запорука вашої безпеки та комфорту на дорогах під час свят. 🚙 Оренда автомобілів — плануєте подорожі на свята? Ми пропонуємо зручну оренду авто на будь-який смак і бюджет. Насолоджуйтесь поїздками без турбот! Телефонуйте вже зараз і подбайте про своє авто та святкові плани з AutoSpektr! 📞 204-890-6389 З наступаючими святами! 🎉
-
🎁NEW YEAR'S GIFTS 🎁 🔤GIFT OF NFT, BTC, ETH, USDT AND OTHER PRIZES🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤
-
🎁NEW YEAR'S GIFTS 🎁 🔤GIFT OF NFT, BTC, ETH, USDT AND OTHER PRIZES🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤 🔤🔤🔤🔤 GET IN NOW 🔤
-
-
Привіт усім, хтось подавався на різдвяний кошик? Може хтось знає де ще щось роздають безкоштовно? По цьому адресу роздають подарунки maps.app.goo.gl/xvvU4qC7aGv1wmC99?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Доброго дня, мені потрібна допомога, нам не приходять гроші за погодні умови, можете допомогти?
-
-
-
Всім привіт, хочу звернутись у чат за допомогою. Мій близький друг та однокласник переїхав нещодавно до Америки в пошуках кращого життя, та нещодавно сталась трагедія, та на жаль, він пішов із життя у віці 29 років . Олексій був дуже хорошою людиною. В Україні в нього залишилась лише мама і бабуся, які в шоковому стані від даної ситуації. Він був єдиною дитиною у сім'ї. Ви можете допомогти сім'ї Олексія донатом за посиланням. Щиро вдячний за увагу. www.gofundme.com/f/help-return-oleksiys-ashes-to-ukraine?utm_campaign=fp_sharesheet&utm_medium=customer&utm_source=copy_link&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAab_eaRqTgydXu3CdCk1SPaFXcPMjJJMvEPfJAffb1zVMyZiSAvEFDtQNnQ_aem_DXfLU_ocRmsdaxGuy1nzIg
-
15$ (є 2 шт)
-
Новий 35$
-
Велосипед новий, насос та сигнал на руль с подарунок.
-
Продам 4 пляжних стільчика за 15$
-
Гірлянда 25$ розміри на коробці