Вінніпег для українців Канада
-
Подскажите никто не ищет парня на подселение только приехал штоб аренду чуть распилить
-
Напишите
-
Подскажите у кого есть знакомые на сто устроится стаж 18 лет в стране исхода профисионал
-
Мне в личку напишите
-
А што нужно написать?
-
Привет
-
Всим привіт. В новорічну ніч будуть якісь святкування?
-
🌟Привіт!🌟 Я створила простір, де можна знайти унікальні та персоналізовані товари для дому та подарунки близьким! Усі вироби — індивідуальні, на замовлення, тому кожен предмет буде по-справжньому особливим! 🎁✨ Тут ти знайдеш: 📍Персоналізовані картини з фотографіями, які прикрасять будь-який куточок. 📍Милий магніт на холодильник з улюбленими моментами. 📍Різдвяні іграшки з фото — для створення тепла та затишку на свята. 📍І багато іншого для подарунків і декору! 🎨 Кожен виріб — це маленький шматочок історії. 📸 Якщо не вдалося знайти щось цікаве в групі, не переживай! Просто надішли свою ідею або фотографію, і буде запропоноване найкраще рішення. Заглядай у групу, замовляй те, що по-справжньому важливе для дому та близьких. 🏠💖 Також у групі завжди можна отримати допомогу та ексклюзивні пропозиції! 👉 Чекаю в групі! t.me/PrintwithSoul
-
📢 Шукаю SMM-спеціаліста! Для свого інстограм Мені потрібен професіонал, який допоможе: ✨ Розвивати мій особистий бренд. 🎯 Залучати цільову аудиторію. 📈 Збільшувати активність та охоплення. Важливо: творчий підхід, досвід роботи з бʼюті-індустрією та вміння створювати якісний Напишіть 🌹дякую за увагу Це не спам 😉