Вінніпег для українців Канада
-
Продаю нові ігрові монітори Samsung: G3 27" FHD 180hz 1ms - $170 G4 25" FHD IPS 240hz 1ms - $200 G5 27" QHD 165hz 1ms (Curved) - $220 Не ігровий: C27R50 27" FHD Curved - $150 Всі монітори нові, упаковка не вскривалась, гарантія до грудня 2025. Будь які питання - пишіть в особисті.
-
Keenleyside st, але забронювали, якщо що можу вас написати.
-
Треба 500$ на канадську карту. За гривні куплю
-
Я маю детралекс
-
З приїздом!
-
наші дітки дуже люблять трамполіне парк =батути, ігрова зона. Їх декілька в різних районах. Також зимою знімаемо готель на один день з дитячим басеїном і діти цілий день купаються. Літом звичайно простіше - гарні парки, ігрові майданчики з водичкою. Наші діти дуже люблять школу, там багато граються, спілкуються. Більше придумуемо щось на канікули. Також старшого записали на футбол (може в вашому комуніті е, або поряд футбол, волейбол, баскетбол, катання на ковзанах, борьба та інше... Подивіться ближне комуніті і що у них е.
-
ось такий відсмоктувач спасав нас 3 дітками. Недавно знову заказала з України, але і тут бачу е на Амазон і в Канадіан Таер. він для малечі. Молодшому зараз 4 то ще підходить, а от старшим вже ні.
-
Вам треба написати на мейл: [email protected]
-
🎥 Усім привіт! Новий випуск «Твої новини Калгарі» вже на YouTube! 🎄✨ Підсумки року та що на нас чекає у 2025 році: 🔹 Продовження візи CUAET 🔹 Кір у Калграрію Що робити? 🔹 4 нові імміграційні програми І це ще не все! Святковий настрій, події та головні досягнення року вже чекають на вас у випуску. Не забувайте підписуватися, ставити вподобайки та ділитися відео! 💫😊 youtu.be/JbH7P6zdTWM
-
Кто знает где обычно в Виннипеге празднуют Новый год я имею виду центральную ёлку ?
-
Вiтаю усiх з наступающим Новим Роком!Зараз дуже гарний час придбати авто за гарними умовами i розпочати новий рiк з корисних покупок ! Я допоможу вам з придбанням автомобіля в Альбертi,Манiтобi,Саскачеванi Онтарio на вигідних умовах — будь то фінансування, лізинг або оплата готівкою. Якщо ви проживаєте та працюєте в Канаді більше 3 місяців, у вас є реальна можливість отримати схвалення від банку на автокредит з щомісячними платежами від $400. Можливі варіанти з нульовим початковим внеском. У нас в наявності більше 600 автомобілів різних типів кузова та виду пального — бензинові, дизельні, гібридні та електромобілі. 🅿️🏎🚐🚗🚙🛺🅿️ Ми також приймаємо автомобілі в Trade-in🏁🏎 Зв'яжіться зі мною, і я з радістю допоможу вам знайти автомобіль вашої мрії! Мій номер: +1 (437)313-2536 (моб./WhatsApp) Телефонуйте, і я докладу всіх зусиль, щоб ви залишилися задоволені своїм новим автомобілем!