Вінніпег для українців Канада
-
Онлайн ведення - ідеальний формат тренувань. Ви займаєтеся у зручний для вас час, де я виступаю вашим наставником/тренером у форматі онлайн. Це не онлайн тренування, де ми з вами займаємося по відеозв'язку Що входить в Онлайн ведення: "Особистий супровід" ⚫️ Розроблю персональну програму тренувань під вас ⚫️Розроблю план харчування і надалі буду його коригувати ⚫️ Постійний прямий зв'язок зі мною в телеграмі. ⚫️ Щотижнева перевірка вашої форми Контроль вашої дисципліни, кому не вистачає мотивації дотримуватися плану ✅ Також додатково пропоную офлайн тренування в будь-якому залі Вінніпегу. 📝Щоб записатися на онлайн введення пишіть в приват або інстаграм den1sdorofeev
-
Вітаю, шукаю будь -яку працю фул тайм, на заводах, складах,буду вдячна за інформацію ‼️
-
Шукаю підробіток
-
Чи був в когось досвід залишити котика на 2-3 дні? Яким сервісом ви користувалися? Бачила сайт, де люди пропонують взяти тваринку до себе, але хотілося б почути що стосовно цього кажуть люди, які стикалися с подібним сервісом Можна звісно когось попросити заходити кормити, але може є якісь відгуки в когось Чи може є ще якась добра компанія по перетримці?
-
✂️✨Доступні стрижки та зачіски! ✂️✨** Привіт! Я перукар і стиліст, пропоную професійні стрижки для чоловіків і жінок за неперевершеними цінами. Я працюю вдома, створюючи невимушену та затишну атмосферу, зосереджуючись на тому, щоб надати вам ідеальний вигляд. 🌟 Чому обирають мене? ✅ Доступна ціна. ✅ Привітне, індивідуальне обслуговування, адаптоване до ваших потреб. 📍 Розташований на [133 Hendon Ave]. 📅 Запишіться на прийом сьогодні, і давайте зробимо ваші цілі щодо волосся реальністю! Для запису пишіть у особисті повідомлення 🤗
-
✂️✨Доступні стрижки та зачіски! ✂️✨** Привіт! Я перукар і стиліст, пропоную професійні стрижки для чоловіків і жінок за неперевершеними цінами. Я працюю вдома, створюючи невимушену та затишну атмосферу, зосереджуючись на тому, щоб надати вам ідеальний вигляд. 🌟 Чому обирають мене? ✅ Доступна ціна. ✅ Привітне, індивідуальне обслуговування, адаптоване до ваших потреб. 📅 Запишіться на прийом сьогодні, і давайте зробимо ваші цілі щодо волосся реальністю! Для запису пишіть у особисті повідомлення 🤗
-
Подскажите плиз адрес
-
Доброго вечора. Поділіться контактом будь ласка наших українських майстрів бровістів та перукаря.дякую
-
Спасибо!
-
🚘 AutoSpektr Car Rental: Легко! Швидко! Надійно! Шукаєте авто напрокат у Манітобі? У нас гнучкі умови, вигідні знижки та миттєве бронювання! Оренда від 4 днів. Застава: $500 для місцевих, $750 для інших. Знижки до 15% при довготривалій оренді! Страхування включено у вартість! Податки оплачуються окремо. Все, що потрібно – дійсні права та хороша репутація в MPI. Бронюйте зараз і рушайте в дорогу: 🌐 rental.spektr.ca 📧 [email protected] 📞 (204) 202-8280
-
Доброго дня! 🌻 💫Мене звати Наталія, я перукар з 16-ти річним досвідом роботи в Україні! Маю ліцензію. 💫Запрошую на чоловічі і жіночі стрижки, фарбування. 💫Працюю в салоні, район Транскона. www.instagram.com/_hairdresser_nataliia_?igsh=ZmdjZTF3MzE1MGdj&utm_source=qr