Вінніпег для українців Канада
-
Спеціальна пропозиція Dodge Hornet 2024 року (гібрид) 👍🚗 🚗 Двигун Dodge Hornet (гібрид) 1.3 2024 року - стиль, потужність та економічність в одному! Спеціальна пропозиція для українців: 💣Низька відсоткова ставка !🤝5.49% ❗️Гнучкі умови фінансування!3 місяці без платежів 📌Можливість придбати автомобіль без початкового внеску 📌Гібридна технологія для економії палива та екологічності. Не пропустіть шанс придбати новий автомобіль на вигідних умовах! 📞 Зателефонуйте за номером 📲437-313-2536 або напишіть (WhatsApp, Telegram) 📩
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де є вінніпег транзіт відділення, куди можу звернутися якщо маю проблеми з карткою?
-
Дякую
-
Дуже дякую
-
Продам пальто 30 CAD
-
Дівчата!! adidas’s 55$ Puma 75$ Victoria’s Secret 45$ Чохли на телефон iPhone 16 pro max по 40$
-
Продаю фен куплений у липні з магазину Насадками не користувалася, стан ідеальний, Причина продажу - переїзд. Ціна адекватна, пишіть у приват для деталей
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, де я можу знайти тести із відповідями для отримання водійського посвідчення класу 3?
-
🚘Auto Rent 🚘 🚗 From 39/49/59$ day +tax 🚗UBER/ UBER Eats ▪️minimum order lines - 3days ▪️try new services online ▪️without individual contact, you can now rent a car 24/7!!! ➡️ (Contact form ends during business hours) ▪️10:00-18:00 Mon-Sat Winnipeg 2140 McPhillips Block 8 📞Call/text -- 204-291-6395 Viber/Whatsapp @win_uber - telegram
-
Hey!