Вінніпег для українців Канада
-
Мені допомогли з роботою в Іміграційному центрі, і резюме зробили там правильне, канадське. Коли в них зареєструєтесь (робіть якомога раніше), вони проведуть сесію, допоможуть з резюме, запишуть на вебінари як і де шукати роботу, поведінка при інтерв'ю та на робочому місці. Досить цікаво. Ну і ще майже кожного дня присилають вакансії. Ви вибираєте, які підходять вам і або самі подаєте резюме, або в центрі вам допомагають.
-
Берiть паспорт i роздрукований POE introduction letter. Але краще тримати всi документи з собою, бо багаж можуть втратити. Також в лiтак з собою вiзьмiть все, що може знадобитися в польотi. I всю технiку разом з зарядками - ноутбук, планшет i т.п.
-
Ще Манітоба старт допомагають з резюме та пошуком роботи. OFE. До інших організацій я не дійшла)
-
Тесты уже нигде в Европе и в Канаде не делают
-
Так
-
Не пам'ятаю вже. Але якщо без нього не можливо зареєструватись, то скоріше за все так, дала.
-
А от житло з твариною знайти важче. Особливо не дороге. Якщо є гроші, тоді нормальні варіанти є, а якщо напряг з грошима і велика тварина, то буде великий квест. Відсотків 20-30% від усіх пропозицій житла є petfriendly (і 10 з них беруть тільки з кішками))
-
Я вибрала англійськомовного куратора і чекала всього три тижні. А мамі україно- або російськомовного, то вона ще чекає з початку грудня🤷♀
-
О, то вам ще купу чого треба буде поперед цього всього зробити. Я вам бажаю , щоб у вас все склалося , як бажається . З особистого напишу так , маю багаторічний досвід роботи в медицині , вищу категорію , вислугу и т.п . Але за фахом працювати не можу тут , не дивлячись на вееееелику потребу і дефіцит мед.спеціалістів тут.