Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, питання до майстрів манікюру.Хтось замовляв фрейзер(оригінал)в Канаді?
-
instagram.com/semylitalena?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня, скажіть будь ласка як оформили,бо ми були в еміграційному,сказали,що програма закінчилась?
-
Вітаю Всіх )) Я - перукар з великим досвідом роботи в Україні 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : 💇♂️ Nice Hair Barbershop & Salon 💇🏼♀️. - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду ,airtouch , балаяж , шатуш ....) Локація: 118 666 St James St (біля Polo Park) 📲437 882 9726 або пишіть у месенджер
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи хтось вже змінював адресу проживання в школі для автобусу, скільки чекали відповідь з новим рейсом?
-
Я предпочитаю девушек)))
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна купити нову машинку для стрижки? Дякую
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]
-
Walmart
-
Доброго дня. Будь ласка підкажіть контакти перукаря який може приїхати до клієнта додому.
-
Дякую
-
2 стільці 50$ у використанні були менше місяця
-
Добрий день. Чи є в групі люди з Івано - Франківська , які ближчим часом вилітають у Вінніпег ?Мені мають передати маленьку коробочку з необхідним . Напишіть будь ласка в приват . Дякую