Вінніпег для українців Канада
-
-
Добрий ранок. Річка для катання наче відкрита до кінця лютого. Ковзани на день оренда , катаєтесь хоть цілий день. Взуття всі лишають просто під лавками прям там, навіть ті, хто зі своїми ковзанами прийшов, або в рюкзак забирають і катаються так. Працює ковзанка оренда ковзанах з 10 ранку до 10 вечора. Вартість діти 4дол, дорослі точно не пам'ятаю 6 або 8, хелпер червоний (тримач для тих, хто тільки вчиться) теж наче 4 дол. В залог документ. Але є хелпери дерев'яні на річці, безкоштовні, хто десь бачить, той бере і катається
-
Всіх вітаю, бажаю гарного дня В когось є ацц?
-
Друзі, може хтось має вихід на продаж сигарет з Європи, або має залишки сигарет. Я куплю або викуплю за розумною ціною. Я геть втомився курити канадійські… від них мій кашель просто став хронічним. Якщо маєте будь яку інформацію напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую.
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
то ви мабуть в автопак якийсь всратий зайшли, через MPI ліпше всього робити, в мене ніхто перекладів завіреностей не просив
-
Дякую за ваше пояснення 😄 Вже поміняли права. Гарного дня )
-
Мені дуже Абрева допомогла Страшний герпес на губі виліз, пробувала дешеві мазі, не допомогло Абрева коштує десь до 25 доларів але воно того вартує
-
Дякую)🙏
-
Стіки , сигарети, девайси, одноразки, табак для кальянів - це все ви знайдете тут 👇 Залишаю контакти та посилання на наш канал нижче👇 Самовивіз без передоплати 📦 Доставка по всій країні 📍 Постійно поповнюється асортимент новими пропозиціями 😊 Регулярно проводяться акції 🙏 Оновлення товару – регулярно ✅ Доступний як роздріб, так і опт ✅ Натискайте на кнопку нижче, щоб замовити продукцію👇
-
🚙 JEEP GRAND CHEROKEE – ВАШ АВТОМОБІЛЬ МРІЇ! 🚀 💥 Без першого внеску | 3 місяці без платежів | Вигідне фінансування! ✅ $0 перший внесок – кермуйте вже сьогодні! ✅ Фінансування до 96 місяців ✅ Спеціальні умови для новоприбулих українців ✅ Знижка 10% – лише обмежений час! ✅ Низька ставка – від 3.99% 📞 Зв'яжіться з нами зараз: (437) 313-2536 💬 Напишіть у повідомлення !
-
🔧👨🔧 АвтоСпектр — ваш надійний автосервіс! Ми пропонуємо широкий спектр послуг для автомобілів будь-яких марок. Досвідчені спеціалісти, якісне обслуговування та доступні ціни роблять нас лідерами у цій галузі. Наші послуги включають: • Діагностика та ремонт двигуна • Заміна масла та фільтрів • Сезонне обслуговування • Ремонт підвіски та ходової • Шиномонтаж і балансування • Електронна діагностика Довірте свій автомобіль професіоналам АвтоСпектр! 📞 204 296 6389 📧 [email protected]