Вінніпег для українців Канада
-
Будь ласка, напишіть мені, щоб дізнатися деталі, якщо ви дійсно зацікавлені в цій роботі та хочете її виконувати.
-
Будь ласка, напишіть мені, щоб дізнатися деталі, якщо ви дійсно зацікавлені в цій роботі та хочете її виконувати.
-
-
-
БЕЗКОШТОВНО Чоловіча куртка, розмір М. На невеликого чоловіка. Забирати Ассінабоін парк
-
Добрий день,порадьте будь ласка дерматолога🙏
-
Ремонт та обслуговування авто в AUTOSPEKTR — швидко та якісно! Шукаєте, де якісно відремонтувати або обслужити своє авто? Ласкаво просимо до AUTOSPEKTR! Наш автосервіс пропонує широкий спектр послуг для всіх марок і моделей. Ми забезпечимо надійну діагностику, ремонт і професійне технічне обслуговування вашого автомобіля. 🔧 Послуги автосервісу: • Комплексна діагностика • Ремонт двигуна та трансмісії • Заміна масла та технічних рідин • Ремонт підвіски та гальмівної системи • Шиномонтаж та балансування коліс 📍 Наша адреса: 38 Madithon Parkway, Unit 1 🕘 Графік роботи: • Пн-Пт: 9:00 - 19:00 • Сб: скорочений день 📞 Для запису телефонуйте: 204 296 6389 ✉️ Пишіть на пошту: [email protected] Довірте своє авто професіоналам AUTOSPEKTR! Ми працюємо швидко, якісно та з турботою про кожного клієнта.
-
Вітаю! Завтра субота, а отже гра! З початком весняного сезону! Відповідно до численних прохань гравців, виставляємо у рейтинг також гру «ШЕРИФ ІЗ НОТТІНГЕМА». А отже тепер щомісяця матимемо не лише найкращого гравця у «Монополію», а і найкращого «Шерифа»🙂 За довідками, а також бронюванням місць у грі пишіть у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Вітаю! Завтра субота, а отже гра! З початком весняного сезону! Відповідно до численних прохань гравців, виставляємо у рейтинг також гру «ШЕРИФ ІЗ НОТТІНГЕМА». А отже тепер щомісяця матимемо не лише найкращого гравця у «Монополію», а і найкращого «Шерифа»🙂 За довідками, а також бронюванням місць у грі пишіть у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
-
У зв'язку з переїздом швидко розпродаю (майже віддаю даром) декілька меблів, які в гарному стані. Без нікотіну та без домашніх тварин, самовивіз: диван (довжина 216 см, ширина 50см) 45 дол крісло 10 дол комод на 4 відділення (довжина 80 см, ширина 40 см, висота 85 см) 15 дол письменний стіл (довжина 185 см, ширина 50 см, висота 75 см) 30 дол кухонний стіл та два стільці 25 дол компьютерний стілець 5 дол маленький столик 15 дол
-
Набір хрустальних бокалів 25 дол (6 шт)
-
Блендер 25 дол
-
Кофеварка 10 дол
-
У зв'язку з переїздом продаємо спортивний інвентар, все дуже добре лавка без дисків 185 дол