Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня шановні українці Хочу розповісти вам історію яка відбулася зі мною в іміграційному центрі на 100 Adelaide St Є там на рецепшені дівчина років 30 в очках яка назвалась Olha Beno вона дуже не гарно себе поводить з нашими співвітчизниками.Звернулась я з наче простим запитанням що до work permit чи є інформація з офіційних сайтів що до продовження терміну до 2026 року. У відповідь вона почала говорити зі мною на англійській хоча завжди говорила українською Я зауважила що не розумію її та вона продовжувала говорити англійською Я сказала щоб вона назвала своє ім'я та призвище і зауважила що вона має допомагати українцям так як за це і отримає заробітну плату а не хамити натомість. За тиждень до цього я була в іміграційний центрі щоб завірити нотаріально деякі документи Вона запитала мою Health Card я надала але показала крізь скло на що вона відповіла що скільки разів я тут буваю і не знаю як треба подати їй ті папери Нічого я їй не відповіла, але коли очікувала свого консультанта сиділа жінка, якій Ольга теж нагрубила і не захотіла допомогти сказавши (Ви постійно сюди ходити і не знаєте як писати ?)Але ми не до неї додому ходимо ми ходимо до офіційної організації Хочу сказати любі друзі, скільки можна мовчати ? через таких осіб страждають люди які і так постраждали від війни.Українці не мовчіть ! Якщо не хочете такого ставлення надалі, приєднуйтесь до моєї скарги Прошу ! Інші дівчата що працюють в цьому центрі сумлінні до роботи і завжди готові допомогти в будь-який ситуації. Вдячна їм за це....
-
дякую а якщо це моя перша декларація я вже можу зареєструвати свій CRA акаунт ? де я можу знайти line 15000 ?
-
Гайз привіт,потрібна консультація мрі працівника Можливо є номер )
-
Тумба під телевізор в хорошому стані. Не було часу її ідеально скласти і сфотографувати. Зберігаємо в сухому місці (фото робили на вулиці під час переїзду)
-
Тумбочка в досить непоганому стані. Зберігаємо її в сухому місці в будинку (фото зробили на вулиці під час переїзду)
-
320cad
-
Добрий вечір,не можу закінчити регістрації на Убер доставку,можливо хтось може допомогти,але при зустрічі,бо пише постійно,що фотографую не тей документ,допоможіть будь ласка,буду дуже вдячна,дякую
-
www.eventbrite.ca/e/winnipeg-tickets-1270083727619?aff=oddtdtcreator
-
Здається кімната в будинку, 1 поверх ( Downtown) 450 + hydro. 411 Furby str. Доступна від зараз. За подробицями ПП .