Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка які потрібно мати документи на собаку тут ? І чи потрібно оплачувати податок ?
-
Вакансія на виробничу лінію в м. Рівертон, Манітоба. ❗️знання мови не вимагається ❗️ Нічна зміна: 10 pm - 6am. Заробітна платня: $16-$18 Надається житло в місті Гімлі за $375 на місяць. Резюме можна відправити на пошту: [email protected] або у приватні повідомлення.
-
Приветствую 👋 Я онлайн тренер и диетолог с персональным подходом, который поможет: Убрать лишние килограммы или набрать мышечную массу Накачать большие руки 💪 или ягодицы 🍑 БЕСПЛАТНО провожу консультации и даю рекомендации 👨💻
-
З 10 червня (але дата може бути і трохи раніше за домовленості) здається в саблет квартира 2 бедрумна з двома санвузлами. Можна з тваринами. Контракт до 01.03.2023. Квартира знаходиться за адресою Bridge Lake Drive 375. Ціна 1445 CAD. (Ціна цієї квартири сьогодні 1720 CAD). У вартість входить водопостачання. Додатково сплачується електрика. Є платна та безкоштовна парковки. Безкоштовний басейн. Є вся техніка, пральна та сушильна машини. Максимально безпечний район. Поруч парк. Здаємо у зв’язку з відʼїздом з Канади. Всі меблі, які ви бачите на фото, нові і також продаються. Зацікавлені - пишіть у приватні.
-
Вітаю Всіх )) Я - перукар з великим досвідом роботи в Україні 🇺🇦)))Запрошую Вас до салону : 💇♂️ Nice Hair Barbershop & Salon 💇🏼♀️. - стрижки чоловічі 💇♂️ -стрижки жіночі 💇🏼♀️ -стрижки дитячі💇 -усі техніки фарбування волосся (мелірування, тонування тон в тон , блонд ,тонування блонду ,airtouch , балаяж , шатуш ....) Локація: 118 666 St James St (біля Polo Park) 📲437 882 9726 або пишіть у месенджер
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка де можна не дорого купити металевий каркас під матрац ? Може хтось продає свій б/у ? Дякую за відповідь.
-
Якщо ви приїхали до Канади у 2022 році і подали податкову декларацію, то ви можете створити аккаунт на веб сайті податкової (CRA My Account). Наявність CRA My Account є корисним інструментом, коли вам потрібно оновити свою адресу або отримати інформацію про свої пільги та податкові декларації. Якщо ви приїхали у 2023 році, ви зможете створити цей аккаунт наступного року. Приєднуйтесь до нашої онлайн сесії і дізнайтеся як створити CRA My account. Реєструйтеся за цим посиланням: us02web.zoom.us/meeting/register/tZMkdeGvpj0qGdDmwBjKEja15A5oXcLtDnId Дата: 23 травня, 14:00-15:00
-
Я зв'язувалася з WES, то вони відповіли, що диплом потрібно підтвердити через ENIC Ukraine це єдина організація, достовірності інформації якої вони довіряють.
-
Я зашла на сайт WES заполнила их форму где указывается с какой вы страны и выбираете ваш вуз указывает специальность и диплом чего (специалист, бакалавр, магистр). Я указала два диплома по дому специальностям. И они выставили мне счет к оплате. Они же сразу пишут что необходимо потом обратиться в имиджевый центр при министерстве образования Украины. Там вам заверяют что этот диплом не есть фальшивка. То есть они официально делают запрос в Ваш вуз и перепроверяют. С момента подачи заявки в Wes (25/02/2023) момент получения физических письма с их заключением (03/05/2023) ушло пару месяцев.
-
Ще таке питання, якщо диплом вже англійсьою мовою та додаток видав університет, тоді теж треба так само перекладати чи як?