Вінніпег для українців Канада
-
Всім доброго вечора ! Я новоприбула Українка в Вінніпег . Працюю майстером шугарингу ( депіляція ) та ламінування вій та брів . Запрошую всіх бажаючиш до мене на процедури . 🤗 Зможу вже почати приймати на початку лютого так як чекаю поки приїде весь матеріал . Буду всім рада . Для запису дірект 👉🏻👉🏻👉🏻 instagram.com/sugaring_by_tania?igshid=YmMyMTA2M2Y= ❤️
-
Треба бути на місці
-
Ясно я просто думала що можна домовитись щоб потримати місце
-
Ну звісно
-
Це вже треба бути в Канаді так?
-
Увага! 2 лютого у Вінніпезі відбудеться ярмарок вакансій. Не втратьте можливість знайти працедавця! www.eventbrite.com/e/winnipeg-career-fair-february-2nd-2023-tickets-313857204347?aff=ebdssbcitybrowse&keep_tld=1 ДАТА НАСТУПНОГО ЯРМАРКУ: 11 травня 2023 г.
-
Вакансія: Механік (м. Morris, Manitoba) Шукаємо на сімейну ферму механіка сільськогосподарської техніки з досвідом від 3 років. Техніка, яку потрібно ремонтувати: останні моделі тракторів, обладнання для збирання сіна, телескопічних навантажувачів, вантажівки та ін. Є новий повністю опалювальний цех із кількома відсіками для роботи разом із усіма допоміжними інструментами, необхідними для роботи. Житло не надається. Обов'язки: самостійно діагностувати та ремонтувати обладнання; профілактичне технічне обслуговування. Вимоги: Досвід роботи від 3 років. Кандидати повинні мати багаторічний досвід роботи з діагностикою електропроводки, з дизельними двигунами та/або сільськогосподарською технікою. Початковий рівень володіння англійською мовою. Графік роботи: 8:00 - 17:00 (в сезон збору урожаю ненормований графік роботи) Заробітна плата: $21 - $30 (залежить від кваліфікації) Місце роботи: Морріс (51 км на південь від Вінніпегу) Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Наталією Тел.: +12048088676 Ел. Пошта: [email protected]
-
Дякую
-
Починаючи з 23 січня 2023 року Канадський візовий центр у Варшаві буде переміщено за адресою: Aleje Jerozolimskie 179, 2 поверх, Варшава 02-222, (ЦБ Блакитне місто, 2 поверх – вхід по сходах з 1 поверху біля магазину «ТК Maxx»). Попередня адреса більше не буде дійсна.