Вінніпег для українців Канада
-
З 1 липня (може бути раніше за домовленістю) здається в саблет кімната в двох кімнатній квартирі з двома окремими санвузлами. Велика кухня-студія, гардеробна, пральна та шушильна машини в квартирі, кондиціонер, є балкон. Кухня повністю обладнана сучасною технікою, включаючи посудомийну машину. В будинку є тренажерний зал, кінотеатр, більярд, патіо на даху. Квартира знаходиться в безпечному районі за адресою:2766 Main Street . До автобусної зупинки 5хв. Поруч магазини. Ціна 814$ включаючи всі комунальні послуги, окрім електроенергії та парковки за бажанням. Можна з тваринами. Додаткова інформація в приватні повідомлення.
-
Войд чек, помогает совершать оплату. Грубо говоря, это реквизиты. Мокрая печать там не нужна. Как пример, приоткрытая счета в банке, нам дали 3 экземпляра. Ксерьте их сколько угодно. Один я отдал на работу. При оформлении договора аренды, такой же чек только с другими реквизитами
-
Машина з Сейфті, та чистий заголовок. Hyundai Accent 2012 рік. 170тис пробіг, двигун 1.6 (економна) Чудова машина для новоприбулих Знаходиться у Вінніпезі Машина у відмінному стані, все ідеально працює, автоматична коробка передач, круїз контроль. Масло зміненна 500км тому, повністю готова для нового власника. Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення, та приїжайте тестувати. 9000$ Торг біля капоту.
-
всем добрый вечер. стало интересно,все ли в курсе, что скоро день Канады. кто как готовится и планирует отмечать?! делитесь. всем добра
-
Доброго вечір всім прилетів з сім’єю у Вініпег . Шукаю роботу завод,фабрика,будова англійська середнього рівня буду дуже вдячний за допомогу пишіть в приват дякую всім
-
www.todocanada.ca/canada-day-winnipeg-celebrations-fireworks/
-
www.todocanada.ca/canada-day-winnipeg-celebrations-fireworks/
-
Всім привіт хто працює в доставці їжі цікавить хто на велосипеді але якщо є ті хто на авто я думаю ви використовуєте ту саму програму. Маю питання по програмах Убер і Дашер.
-
Сдаётся комната в аренду. Улица Furby 644. С одной стороны магазин Freshco, с другой NoFrils. Оплата 615 Cad помесячно. Если Хозяин может предоставить скидку от этой цены, если Вы из Украины и в зависимости от того, есть ли у Вас работа или нет, на момент съёма комнаты. Ванная комната на этаже выше.
-
Здається 2 кімнатна квартира в Блуменорті, це біля Штейнбаху. Це новий трьох поверховий будинок .Ціна оренди 1190 + світло. В квартирі є пральна машина і сушарка , балкон , кондиціонер , центральне опалення . ліфт , місце для зберігання велосипедів . Також в оренду входить два паркомісця . Окремо підведений інтернет .Можна також тримати своїх улюбленців собачок і котиків . Багато місця для прогулянок , так як дуже тихий район . В містечку також є можливість влаштуватися на роботу. Всі питання в пп
-
Будь ласка, допоможіть роз'ясненням і порадою. Прилетіла в Канаду 2 березня, працюю з 4 квітня full time. Звісно ж, ще не маю PR, маю звичайний український закордонний паспорт з візою VISITOR по програмі CUAET. І ось, нарешті, питання: восени хочу полетіти кудись відпочити. Ну, скажімо, в Мексику, чи Домінікану. При моєму статусі це можливо ? І як на практиці, що треба зробити ? Будь ласка, дуже сподіваюсь на Вашу допомогу !
-
Смотрите с какой страной безвиз или виза у Украины и летите
-
Если у вас winpass то там только 2 варианта :электронные деньги (проезд 1.40). или на месяц 53$. Если просто peggo card:то можно все варианты :на сутки, 5 дней. Неделя, 28 дней и т.д. также можно и электронные деньги проезд 2.80$.
-
В winpass нет 28дней. Это в обычной peggo
-
Если на месяц, то считается с начала до конца месяца, то есть если купить сегодня, то будет действовать до конца месяца, а если на 28 дней, то с даты активации в автобусе