Вінніпег для українців Канада
-
🇨🇦 Як підвищити шанси на працевлаштування у Канаді? 90% успіху – правильно оформлене резюме. Наша команда допоможе уникнути типових помилок під час пошуку роботи, результат гарантуємо. ✅ Допоможемо визначити запит. ✅ Напишемо резюме та cover letter — за добу. ✅ Оплата після виконання роботи. 📩 Для контаку — особисті повідомлення
-
CIBC даёт кредитку, нам через неделю прислали. Не важно работаешь или нет
-
Привіт всім, шукаємо в оренду, бажано 1 бедрум, квартиру, будинок. Ми сім'я з 3х осіб, донька 14 років. Без домашн.улюбленців та шкідл. звичок. Бажано до 1200 CAD. Можемо в’їхати з 1 липня, заплатити за 2 -3 місяці наперед. Пишіть будь ласка в ЛС.дякую.
-
Привіт потрібна машина на завтра 12 годин яка ціна пишить розгляну всі варіанти дякую
-
Добрый день! Подскажите,кто то решил вопросы с бенефитом CAIP, если в налоговой подавались только доходы за 2022год? Получается,что все таки надо отдельным письмом подавать данные за 2021-2020года
-
Выше Андрей писал, ему напишите
-
Просто читала в чате,что у многих так получилось(
-
Та вот в том то и дело,я форму не заполняла,а только налоговую накладную, и бенефиты там автоматически начисляются, а потом получила письмо счастья)) т.к. в налоговой только 2022 год, а за 2021 данных нет у них моих
-
Всім привіт 🌸 Я дипломований майстер нігтьового сервісу - Анастасія, запрошую Вас до себе на повний комплекс догляду за нігтями в якості моделі ( зняття , комбінований манікюр, покриття гель-лак) , для відпрацювання швидкості та поповнення портфоліо 📸 🖇️Працюю якісними матеріалами , весь інструмент проходить стерилізацію ☝🏼 🖇️В наявності вибір елементів для дизайну ( наліпки , фольга , камінчики ) Ціна : ⁃ ❗️для перших п’яти моделей - повний комплекс манікюру безкоштовний❗️ 🖇️Час зайнятості 3,5 - 4 години 💅 Місцезнаходження: Downtown Winnipeg Для запису пишіть в особисті повідомлення або instagram.com/aesthetics.nails.ch?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Важливо ❗️ 🖇️ На даний момент, не працюю з нарощеними нігтиками