Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня! Чи можна десь купити сиркову масу( твороженную масу), потрібна для млинців? Дякую
-
Доброго дня. Шукаю роботу у Вінніпезі або біля міста, general worker на заводах чи складах, є права та авто, якщо хтось знає чи є десь вільна вакансія, напишіть будь ласка.
-
Доброго дня! Шукаємо роботу в Вінніпег нас троє виконуємо всі види внутрішніх робіт, утеплення фасадів, реставрація будинків! + 1(431) 788 1378
-
Доброго дня усім. Підкажіть будь-ласка. Я плиточник з хорошим досвідом. Знаходжусь в Вінніпезі. Можливо хтось стикався з людьми котрим потрібні люди з моїми навичками. Буду вдячний за любу інформацію.
-
King size, кому потрібно віддам бесплатно
-
Це повідомлення відправляли недавно, полистайте вище
-
Всім привіт на мою фірму потрібно 4 хлопця які вміють ставити керамічну плитку але професіонали Буде + якщо ще вміють і мають поняття ставити ламінат і килим Але керамічна плитка обовʼязково досвід Заробітня плата на початок 20$ в годину. З часом до 40$ в годину скільки часу щоб ви постійно росли до заробітної платні в 40$ в годину я не знаю але я думаю якщо ви будете себе професійно показувати вам кожних пару місяців будуть піднімати зарплату на пару доларів Фулл тайм, все офіційно Шеф дуже хороша людина я це кажу впевненно і обіцяю що це так як я написав вище
-
Так
-
Продам) двигун 3.5 v6,пробіг 26600 км)ціна 9300 торг ,кому цікаво пишіть в приват!
-
266000
-
Добрий вечір, до кого можно записатись на чоловічу стрижку?
-
Всім привіт! Дівчата україночки 💙💛 Canadian Muslim Women's Institute запрошує Вас приєднатися до групи підтримки ментального здоров'я. Кожного понеділка з 4.30 до 6.30. Кому не вистачає спілкування, психологічної підтримки, знайомств та практики англійської мови - ласкаво просимо. Ви можете прийти з дітками, про них попіклуються. Для запису пишіть мені у ПП або [email protected]. Гарного дня💫