Вінніпег для українців Канада
-
Грубо кажучи, сім"я без дітей та без грошей і роботи отримує $1,104 долари на місяць. Якщо одна дитина до 6 років, то вже $2,019 доларів на місяць. www.gov.mb.ca/fs/eia/eia_general.html Однак, провінція моніторить все. Щомісяця ви звітуєте про доходи, вам присилають, куди піти на інтерв"ю тощо
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як визначається, до якої школи має йти дитина? Нам потрібна хай скул. Вона є в кожному районі? І треба йти до школи свого району? Чи найближча? А якщо ми знімемо саблет на 6 місяців, а потім переїдемо в інший район, школу теж треба міняти? Чи це правило для початкової школи?
-
Добрий день, поділіться досвідом: дуже хотіла б передати посилку в Україну , може хтось знає перевіреного перевізника чи фірму , яка займається такими перевезеннями… Дякую.
-
Канада конечно перебарщивает конечно з вимогами, заробітня плата так собі а ти повинен бути професіоналом з професіоналів.
-
Доброго дня Чи була в когось подібна ситуація: 4 роки проробила на українського підприємця неофіційно. З них тільки півроку була офіційно влаштована, звільнилась, бо поїхала закордон. На подачу на PR потрібно написати чи то лист чи що, що я в цієї людини дійсно працювала. Може в когось вже є зразок листа? Чи все таки звертатись до іміграційного консультанта? Буду дуже вдячна
-
Нексіум інша діюча речовина, езомепразол.
-
Продаю речі чоловічі (куртка Columbia нова розмір L, все решта розміра S-M) Хто більше запропонує тому віддам
-
Щиро дякую!
-
Интересная беседа однако 🤓
-
Відкриті вакансії на данний момент: 1. Механік с/г техніки. Morris $21-30; 2. Механік легкових авто. (Winnipeg $24-30) (Plumas $18-24); 3. Працівник на ферму. Безкоштовне житло, зп узгоджується на співбесіді. Bluemnort; 4. Технік з кузовного ремонту авто, $20-35 Місто Treherne 5. Шиномонтажник. Dauphin. $17.5+ Писати на пошту [email protected] або в особисті повідомлення
-
всім привіт Чи є тут майстри по пірсингу? Чи приїжджаєте до клієнта на дім?
-
Как хотите Но тут сплошь и рядом кредитный рейтинг, поэтому если хотите тут жить то необходимо