Вінніпег для українців Канада
-
Сдается 2 комнаты в бейсменте. По адресу 213 Portland Avenue. Цена за комнату 500 + коммунальные (думаю около 50 завсе). В доме живёт канадец. Хороший спокойный парень. Кухня и туалет с ванной общие в доме. (Ещё в доме живут 3 собаки и кот. Все спокойные не агресивные). Телефон для связи (204) 890-2042 Lewis.
-
Може хтось знає когось щоб допоміг відкрити рахунок у банку
-
А яка саме допомога потрібна? Знаю, що у СІВС біля Garden City працює російськомовна жіночка, але вона не відкриває рахунки. Якщо коротко, то треба - записатись до банку на прийом, вибрати опцію "відкриття рахунку" - прийти в назначений час, відкрити рахунок, отримати картки :) Але зазвичай розраховуйте, що найближчий час прийому в середньому буде +10 днів від сьогодні. Десь швидше, десь довше. Ще є рефералка, за якою банк виплатить через певний період 50 чи 100 баксів, не пам'ятаю. Просто так )
-
Скорее всего, потому что это выходной , а 24 , это четверг. Все на работе
-
Не понятно, при чем тут 26
-
Любой сотрудник любого банка
-
Вы путаете, пего карта это пего карта, а винпас это винпас, на пего карте, но абсолютно другой. Вам ее выдают,
-
На зворотній стороні картки пего є позначка W . Це і є картка пільгового проїзду . Її вам через 1,5 - 2 місяці видадуть по адресу , який скинуть на електронку .
-
Для мене були два критерії: 1. Використовують мережу від Bell або Telus (мають краще покриття). 2. Підтримують технологію Wi-Fi Calling або Voice over Wi-Fi (можна телефонувати і отримувати дзвінки навіть за умови відсутності мобільної мережі будучи підключеним до Wi-Fi). Обрав Postpaid Virgin Plus. До речі, тільки-но глянув, то дають по 50 баксів обом, якщо привести друга refer.virginplus.ca/emila-337
-
Продам велосипед в гарному стані. "SuperCycle". Купувався 2 міс. тому... Ціна = 250 CAD. В придачу даю антиугоночний трос на цифровому замку. Насос для підкачки шин. Масло для смазки ланцюга. Бутильок для води. І холдер для смартфона з просторим внутрішнім карманом.
-
Так, якраз це маю на увазі)