Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт! Може комусь потрібно відправити в Україну гроші в гривнях, а ви мені в CAD або USD.
-
Добрий вечір, друзі! ДОПОМАГАЮ З ПОШУКОМ ЖИТЛА! Маю 2 bedroom, 3 bedroom квартири. Мені не потрібні ні виписки з банку, ні довідки про роботу, ні кредитні історії, ні фінансові поручителі. Поряд з квартирами є школи, walk-in клініки, автобусні зупинки, лікарні. За детальною інформацією та фото звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Здаю в sublet condo 1bed, 1bath з 1 жовтня (1575CAD\місяць) Всі комунальні, 2 паркомісця (1 underground, 1 on-site), комора для зберегення речей додатково не оплачуються; У квартирі є: пралка, сушилка, посудомийка, 2 гардероби, балкон, меблі (диван, крісло в вітальні, телевізор, стенд під ТВ, ліжко, матрас, барні стільці, обідній стіл + стільці, полички, 2 шафи для зберігання речей); Ці меблі йдуть безкоштовно при підписанні квартири; Треба сплачувати додатково: страховка, інтернет В будівлі є спортзал, більярд та кімната для відпочинку\івентів (все безкоштовно); Розташування: goo.gl/maps/K2H5UYoTWyskLY9E9 Фото: drive.google.com/drive/folders/14NqSjkrWn5cgNpZr6r_XzFZBCnlr0C5u?usp=sharing
-
Best buy
-
Це точно, і зими нема по 6-7 місяців 😄
-
Добрий вечір, здається двокімнатний будинок. Не далеко від центру, але район безпечний. З 1 вересня. За подробицями звертайтесь в лічку
-
10.07 цього року
-
Требуется водитель грузовика на завтра, 5F .
-
О,то недавно! Поїду завтра собі зроблю))
-
Да, а там с шефом поговорите , и как договоритесь …
-
Це тільки на завтра?
-
А куди їхати, адреса, і на скільки часу?
-
Напишите ваш номер, я ему передам он напишет
-
Нам тоже одобрение пришло. Не сколько я понял, да, выбираем то, куда хотим идти, идём туда и оформляемся
-
А коли можна звонити?
-
Так
-
Прошу не выражаться . Правилами чата это запрещено Будьте уважительны
-
НОВИНИ ВIННIПЕГА ЩО ДО КРАСИ та ЗДОРОВЬЯ Innovative Aesthetic Innovative Aesthetic ICOONE- допопоже з такими уявами як: локальні жирові відкладення; дифузний і фіброзний целюліт; "Галіфе"; атонія шкіри обличчя і тіла; ремоделювання силуету; в'ялість внутрішньої поверхні стегон і рук; розтяжки; зміцнення грудей і поліпшення форми молочних залоз; ліфтинг шкіри обличчя, шиї, декольте; глибокі і мімічні зморшки; застій лімфи, схильність до набряків; відновлення після пологів. За додатковой Iнфо пишить в особистi @innovativeaestheticwpg- Instagram
-
Готовы ?