Вінніпег для українців Канада
-
Я утверждать не буду, а факт констатирую.Спасибо вамЭлизабет!😀😀Хорошего дня!!!
-
The Crestview Liquor Mart located at 3393 Portage Avenue and St. Vital Square Liquor Mart located at 827 Dakota Street will be open from 12 p.m. to 5 p.m. on Saturday,
-
Здається кімната, ціна 795 кад + гідро + інтернет. Паркінг включений у вартість. Тільки для жінки. Адреса 175 st Anne's road, поруч з будинком Superstore, Freshco, Dollarama і кілька закладів швидкого харчування. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення. Це саблет, договір до 31.03.2024, але кімната вже вільна. Ви також повинні заплатити за останній місяць + депозит (50% від місячного платежу)
-
Усім привіт👋 Я майстер по нарощенню вій🧚♀️ Та ламінуванню вій🧚♀️ зі стажем роботи понад 6 років🫶 Працюю тільки на якісних матеріалах з Украіни🇺🇦 Запрошую до себе на процедури👸👸 Район Grant park & River Heights instagram.com/lash_mariana89?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==
-
Дівчата, привіт! Хто фарбується щомісяця (оновлює коріння) - хочу запропонувати бартер - фарбувати одна одну..В мене є перукарський проф.досвід в минулому... Кому цікаво - пишіть в особисті. Дякую
-
www.amazon.ca/Premium-Mattress-Hand-Designed-Standard-Interesting/dp/B0BLL3R6KT/ref=mp_s_a_1_15_sspa?crid=3A3Z5OEEL94XK&keywords=baby+mattress+for+crib&qid=1691873958&sprefix=baby+mattress%2Caps%2C185&sr=8-15-spons&ufe=app_do%3Aamzn1.fos.b06bdbbe-20fd-4ebc-88cf-fa04f1ca0da8&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRmX25leHQ&psc=1 Матрас в детскую кроватку. В использовании был 2 месяца. Без пятен. 70$
-
Вітаю громадо🌿 Маю 2 вільних місця на індивідуальні заняття з англійської мови. Що варто очікувати: - уроки проходять за комунікативною методикою, але з комплексним відпрацюванням всіх необхідних навичок успішного вивчення мови; -уроки будуть адаптовані під індивідуальні цілі; - ділюсь не тільки знаннями як викладач, а і як людина, яка пройшла процес еміграції. Тому зможу дати Вам першочергово ті знання, які допоможуть адаптуватися в новій країні; - є знижки на навчання 📚 За деталями звертайтеся в приватні повідомлення🌺 Гарного дня😊
-
Хто шукав де придбати елeктрoнки 5% і стіки для Айкoсу та Глo , цигарки с капсулами - нaпишіть в привaтні повідомлeння і я вам нaдішлю контакт на магaзин де замовляю.
-
Доброго вечора скажіть будь ласка чи є православна церква в районі Garden City і в якій годині недільна служба бажа дякую