Вітаю всіх дорога спільното ☺️
слухайте, така ситуація, ми з чоловіком живемо на фермі поруч з Вініпегом і маємо ділянку городу. насадила в цьому році буряків - солодких, смачних, до борщу взагалі ідеальні! та навіть просто зварити і з’їсти без нічого, навіть солі не потрібно ✨ смак далекий від магазинних і звісно що в кращу сторону
збираюсь по можливості собі поробити якісь заготовки на зиму, але з посадкою я явно перестаралася і буряків у нас зараз too much 🫣
і все треба виривати вже і щось з ними робити, бо повиростали такі красені, аж шкода, якщо пропадуть 🥲 а зберігати таку кількість в бейсменті немає сенсу, бо в нас там електрична пічка і там тепло взимку, довго лежати не буде
я декілька разів на тиждень їжджу в місто на роботу ( на Portage Avenue) і якщо можливо, любі українці 💛, у вас виникне бажання купити якусь кількість смачних домашніх бурячків, то можемо домовитися про зустріч в цьому районі
є теж смачні солоденькі цукіні, які постійно зараз плодоносять, тому можу і їх прихватити з собою 🤍 чудово на кабачкову ікру, рагу, смажені кабачки з часничком, я любитель і в сирому вигляді поїсти
не намагаюсь на цьому заробити, бо часу на це і ресурсу і коштів потрачено чимало, навіть можу дешевше зробити ніж в супермаркетах ( а там ціна на них чимала теж..). а якщо вам потрібно багато, то віддам ще вигідніше
дякую за увагу💛