Вінніпег для українців Канада
-
Можливо комусь потрібен, хороший телевізор. Безкоштовно.
-
Дівчата, відкрито запис на квітень, чекаю вас на брівки та вії 🌸 ⁃ ламінування ⁃ фарбування ⁃ корекція (віск/пінцет) ⁃ воскове видалення в зоні обличчя На перший візит діє знижка 5$ 💞 Локація Elmwood☺️ Мій інстаграм www.instagram.com/_brows_winnipeg_?igsh=MXM4bjluZDR1bnQzag%3D%3D&utm_source=qr
-
Можливо хтось знає україномовного або російськомовного консультанта в Chatr?
-
📍Winnipeg 🙌 Пасочкам бути! Я та Chocolate Zen Bakery , раді вас поінформувати , що ми приймаємо замовлення на 3-4 травня ❤️❤️❤️ Будуть доступні бокси з 6 міні пасочок та пасочки вагою в 700-1000 грам ‼️ Для броні пишіть мені у особисті повідомлення . Пасочки можна буде забрати за адресою : 553 Osborne St , також можлива доставка за додаткову платою . Оплата картою , або готівкою . Деталі та ціни , в приватні повідомлення ❤️ Або став +, я сама тобі напишу www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
📍Winnipeg 🙌 Пасочкам бути! Я та Chocolate Zen Bakery , раді вас поінформувати , що ми приймаємо замовлення на 3-4 травня ❤️❤️❤️ Будуть доступні бокси з 6 міні пасочок та пасочки вагою в 700-1000 грам ‼️ Для броні пишіть мені у особисті повідомлення . Пасочки можна буде забрати за адресою : 553 Osborne St , також можлива доставка за додаткову платою . Оплата картою , або готівкою . Деталі та ціни , в приватні повідомлення ❤️ Або став +, я сама тобі напишу www.instagram.com/_alina_kushnir?igsh=Z2Q5eGI1bHN5OG1s&utm_source=qr
-
Есть группы по электрикам, пусть попробует поискать. Электрикам легче в эдмонтоне и еще где-то. В Манитобе тяжело. Без лицензии не возьмут. НА помощника возьмут после 1-2 года (уровня) апрентишипа (ученичиства).