Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня, ні. Одноразова допомога, GST та кліматичні, а також CCB(дитячі бенефіти) - непотрібно вказувати у річних деклараціях!
-
Доброго дня! Маю питання, зараз на федеральному етапі , хочу змінити адресу проживання, чи вплине це якось на отримання PR?
-
Здається 1 бедрум квартира у саблет із 1 березня 29 квітня закінчується договір, але є можливість продовження на рік 🗓️ 📍 Адреса: 188 Anderson Ave (перший поверх). 💵 Ціна: $975/місяць + комуналка 🏠 Свіжий ремонт 🌞 Великі вікна, багато світла особливо влітку 🧺 Лаундрі в підвалі, завжди вільне 🚗 Парковка за додаткову плату, 50$ 🌳 Поруч із будинком розташований чудовий парк із виходом до річки та дитячим майданчиком, літом відкривають басейн для малечі 🌸 🚌 Прямо біля будинку є автобусна зупинка. Їздить № 18 автобус. 🛒 Магазин No Frills за 10 хвилин ходьби, в 5 хвилинах місцевий магазин. Багато різних кафе та ресторанів, Dollarama, 7-Eleven, Shoppers Drug Mart. 🚫 not pet friendly 🤝 Тихі сусіди та приємна атмосфера Контакти: 📞 +14319903568 Софія 🌸
-
Доброго дня, чи є послуги безкоштовної консультації з юристом?
-
Доброго дня, чи є послуги безкоштовної консультації з юристом?
-
Доброго дня! Маю питання, зараз на федеральному етапі , хочу змінити адресу проживання, чи вплине це якось на отримання PR?
-
-
🚗🔧 AutoSpektr — надійний вибір для вашого автомобіля! 🔧🚗 Потрібен сервіс найвищого рівня? Ми забезпечимо ваш автомобіль всім необхідним: • Повне технічне обслуговування та ремонт • Професійна діагностика двигуна • Заміна оливи та фільтрів • Ремонт підвіски • Шиномонтаж і балансування Наші експерти подбають про бездоганну роботу вашого авто! 📍 AutoSpektr — місце, де ваше авто в надійних руках 📞 Дзвоніть: 204-890-6389 📧 Пишіть: [email protected] Завітайте до AutoSpektr та довірте свій автомобіль професіоналам!
-
Вітаю! Це все відаю за 20 $
-
Продам Sony PlayStation 4Pro 1 Tb Стан дуже добрий в комплекті 3 джойстика та ігри які бачите на фото Йде з коробкою Ціна 250 cad
-
Продам навушники для ПК Ціна 15$