Вінніпег для українців Канада
-
3-Bedroom Townhouse for Rent in William Whyte – Available March 1 – $1,500/Month + Hydro (Water Included) For more details or to schedule a viewing, please contact Mike 431-668-4540 Spacious and newly renovated 3-bedroom townhouse available for rent in the William Whyte area starting March 1. The home features brand-new kitchen cabinets and modern finishes throughout. Freshly renovated interior Brand-new kitchen furniture Water included in rent Convenient location with easy access to public transportation and amenities Rent: $1,500/month + hydro
-
Добрий ранок, мене звати Аміна,я працюю фінансовим менеджером в дилершипі Jeep, Dodge, Ram👍🤩💣допомагаю з придбання вживаних автомобілів ,а також нових під 0% річних, без першого внеску 😊👌кэшбек 3,000$ для використання на ваші потреби 💵💵💵🤑всі подробиці 📲+1(437)313-2536 або 📩напишіть в приват .Вигідні умови Trade- in🚘
-
AMD FX 8350+16GB RAM+MSI 970 Gaming+Coller Master Hyper 212+EVGA 600W bronze. Весь набор за 250cad. Все в рабочем состоянии.
-
Доброго дня, хочу пере здати свою квартиру, контракт до Травня місяця ,з можливістю продовження на рік чи більше або на пів року.Розташування квартири великому районі Сент-Боніфація - поруч зі школами, парками, ресторанами, магазинами та музеєм прав людини та вилами. Коротка поїздка до центру міста через річку. Кухня, ванна кімната, прилади з нержавіючої сталі, включаючи посудомийну машину, розкішні вінілові дошки, нові вікна з потрійною є.Оренда включає воду та тепло. Електрика та парковка додатково.Ціна в місяць 1204$
-
Потрібен надійний автосервіс? 🚗 AUTOSPEKTR – ваш вибір! Від діагностики до повного ремонту, ми зробимо все, щоб ваш автомобіль був у відмінному стані. 🔧 Швидко, якісно та без зайвих проблем. ⏱️ 📞 Телефонуйте: 204 296 6389 📧 Пишіть: [email protected] AUTOSPEKTR – ваш автомобіль в надійних руках! 💪
-
Доброго дня! Шукаємо викладача з піаніно
-
Доброго дня. Скажіть, будь-ласка, якщо сім'я складається з трьох осіб (мати, батько і дитина 18р) як розраховують сукупний дохід на сім'ю при подачі податкої накладної? Сім'я вважається з 3-ох осіб(дочка проживає разом з нами і навчається в школі), чи дитину рахують окремо?