Вінніпег для українців Канада
-
На скільки я знаю фермери не мають право продавати молоко тут так самостійно Але я можу помилятися і хтось так продає
-
youtube.com/live/BVcGDhEf0jo?feature=share
-
В каком именно аэропорту? Вы думаете его из Польши не выпустят? Мы вот сейчас прилетели в Торонто, так их интересовало наше свидетельство о браке, переведенное на инглиш и заверенное. Так как муж у меня не украинец и визу ему не вклеивали по этой программе, из за того что в той стране с Канадой безвиз.
-
А у мене є шкільний і магістри, а бакалаврського немає
-
А якщо у чоловіка немає атестату зі школи? Лише дипломи з університету
-
Доброго вечора, в кого була така ситуація роботодавець начислив зп. А чайові віддавати відмовився ? Що в такому випадку робити ?
-
instagram.com/cleocatra.cafe?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Christmas is coming Продаю ялинку новорічну, цілу коробку прикрас, іграшок та гірлянду, набір декоративних свічок на батарейках, та набір настільних ігор. За все 50 CAD
-
Коли прилетите є стойка з українською символікою ( це біля офісу втрачених валіз ) там є телефон ( стаціонарний ) і поруч телефони готелів , наберете і вони приїдуть та заберуть вас безкоштовно відвезуть і поселять ..
-
Продали
-
Ковзани роздвіжні на дитину 6-10 років, Ковзани-роліки на дитину 4-8 років. За все 50 CAD
-
З 15 вересня вже немає
-
В нас загубили три валізи ( пересадка була в Калгарі ) ми дали свій емейл і попросили щоб багаж переслали в Вінніпег у відділ загублених валіз … за 3 дні получили ….
-
Ведосипед 50 CAD, самокат у подарунок. Все справне.