Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Скажіть хтось купляв авіаквитки через mytrip. Все було ОК? Наперед дякую
-
Hi there🫶🏼 Маю питання: маю досвід, стаж роботи косметологом, виконую базові процедури, makeup’s без диплому з вищого закладу, але є сертифікат про закінчення “Szkoły policealnej”. Як почати працювати в цій сфері in Winnipeg? Завчасно дякую за відповіді та приділений час😇
-
Воно то так. Але минулої зими ми втрапили в ДТП (не через снігове покриття), і МПІ все одно розпитували, чи була у нас зимова резина. Мені цікаво, якби її не було - вони б не компенсували? Зараз змінили машину і вона бігає на all weather перший сезон, от думаю чи треба інвестувати окремо в зимові колеса, бо мало лі.
-
Доброго дня , якщо когось цікавить: ▪️ Авто-фінансування (ви вибираєте авто від 20-30к+-, у дилерів), ми його беремо для Вас забов'язення з вашого боку. ✅Вже є кейси: 🚗Мітсубісі Екліпс Крос 2021 Один із наших автомобілів куплений для клієнта в кредит ▪️Без постійної роботи ▪️Немає перевірки кредитного рейтингу ▪️Без першого платежу ▪️Вартість автомобіля - 27056 $. ▪️Щомісячна оплата - 540 $ на місяць 204 291 6395 Дмитро
-
Та справа не у перекладачі, я можу вільно спілкуватись англійською, то не проблема. Справа в умовах кредитування… бо в більшості випадків це лише на термін воркперміт, але, наприклад, у Юрія в Кіа можна на довший термін
-
Ни разу не слышал чтобы в автосалоне давали кредит только на время work permit. Лично я взял авто на 4 года, знакомый на 7 лет
-
если ездити как обычный человек + собираетесь ездить в плохие дорожные условия ( ну а для чего машина нужна, летом и на велосипеде можно проехаться ) то стоит конечно иметь зимний комплект. А если поставите ее на стоянку и будете ждать пока медведи снег расчистят и соль рассыпят + вы крутой драйвер профессионал с навыками то можно забить
-
Я знаю також такі кейси від знайомих, але мені поки щось з консультантами не щастить 😂 скиньте, будь ласка, в особисті в яких салонах брали
-
Це залежить від програми кредитування, а не від продавця автосалону. Якщо брати програму для новоприбулих, то жоден банк, крім Scotia, не погодить кредит на термін більше, ніж верк перміт. Scotia подвоїть термін кредиту в залежності від вашого залишкового терміну перебування. Якщо брати стандартну програму кредитування, то термін може бути до 8 років
-
Всім Привіт потрібна модель на завтра на 11:00 БЕЗКОШТОВНо на манікюр. Якщо ви мешкаєте в цьому районі і хочете прийти пишіть мені в приват. За адресою 3119 Portage Ave, Winnipeg, MB R3K 0W4