Вінніпег для українців Канада
-
У мене до квитка таке пише, є пересадка у Німеччині, то які візові дані і саме де треба зиписувати,
-
Дякую 🙏🏻
-
Дякую)
-
Дякую
-
Запрошую на манікюр і педікюр,фабування та ламінування брів та вій.Район Est Kildonan
-
Кто может подсказать Брал ли кто бу машину в лизинг ?
-
Ищу барбера в районе Бонифас
-
❤️🇺🇦 Допомога для українців з інвалідністю Друзі, запрошуємо вас до нашої спільноти! 👉🏻На сайті EnableMe UA ви можете отримати вичерпну інформацію щодо: - інвалідності, - асистивних технологій, - релокації та евакуації. 👉🏻 У нашій спільноті ви зможете поставити запитання нашим експертам та волонтерам, які оперативно і безкоштовно нададуть вам консультації, та завести нових друзів. 🧳Інформація щодо біженства www.enableme.com.ua/ua/topics/osnovna-informacia-pro-kraini-dla-bizenciv-z-ukraini-7354 ☎️Корисні контакти щодо допомоги www.enableme.com.ua/ua/topics/iniciativi-nadanna-dopomogi-7391 🚑 Безкоштовна медична допомога www.enableme.com.ua/ua/article/bezkostovni-onlajn-konsul-tacii-likariv-7435 👨⚕️Наша команда експертів www.enableme.com.ua/ua/subject-matter-experts 🙋♂️Наше ком'юніті community.enableme.org/ua/ Разом ми зростаємо!
-
На kijiji, але дешевше або так само купувати з українського Ps Store
-
Хто працює на будові? Нікому не потрібні люди в бригаду? Дякую за відповідь
-
Доброго дня , ми з сестрою летіли з Неаполя у Вінніпег через Мюнхен і Торонто. То у Мюнхені виникли про леми так як безвіз закінчився і не було європейських доккментів, при пересадці на паспортному контролі затримали на півтори години , але завдяки вмовлянням оформили якісь документи та відпустили , ледь встигли на рейс до Торонто , за 20 хвилин до вильоту провели на посадку Запитали причину сказали що в них так , і ми не законно перебуваємо на території Німеччини
-
Доброго вечора.Підскажіть де можна знайти безкоштовні меблі,може хтось має якісь номера телефонів.Дякую за допомогу.
-
Вітаю!😇Я є сертифікованим майстром манікюру з багаторічним досвідом👌 Запрошую р-н., St. Vital не далеко St. Vital center 🌻Манікюр +гель лак покриття 🌻Манікюр класичний 🌻Нарощування гелевих нігтів (ціна залежить від довжини нігтів) 🌻Корекція гелевих нігтів 🌻Укріплення нігтьової пластини 🌻Педикюр класичний 🌻Педикюр + покриття гель лаком Виконаю різноманітний дизайн ( стемпінг, стрази, паталь, втирка, слайдери на всі смаки) Велика палітра кольорів. Чисто і безпечно!👌Стерилізація інструментів в три етапи ( включаючи автоклав)! Одноразові витратні матеріали ( рукавички, бафи, пилки, палички) Мої роботи можна побачити : Instagram instagram.com/nailsby_liudmila?igshid=ZDdkNTZiNTM= Записи в приватні повідомлення Facebook, Telegram або Instagram в дірект. Буду рада новому знайомству та співпраці😉 З радістю втілю ваші ідеї манікюру в життя👍
-
Дякую. З коментарів розумію що в Німеччині можуть бути проблеми