Вінніпег для українців Канада
-
переведіть на мову яку ви розумієте краще там не вказано жодного слова, про те, що провінція може анулювати ваш PR 😉
-
Можливо придбати в Добромаркеті. Місцеві мазі не мають такого ефекту, нажаль.
-
І мені напишіть будь ласка)
-
Добрый день!Подскажите пожалуйста как найти семейного врача?
-
Доброго дня! Моя сестра буде летіти з дитиною в Вінніпег через Торонто. Хоче зупинитись в готелі на день- два! Сестра і мала будуть замучені перелітом і ще треба встигнути зробити WP. ПИТАННЯ: чи дадуть їй готель і на який час (місяць), і як в готелі з харчуванням? Дякую за відповідь!
-
Доброго дня! Моя сестра буде летіти з дитиною в Вінніпег через Торонто. Хоче зупинитись в готелі на день- два! Сестра і мала будуть замучені перелітом і ще треба встигнути зробити WP. ПИТАННЯ: чи дадуть їй готель і на який час (місяць), і як в готелі з харчуванням? Дякую за відповідь!
-
-
-
Написав!
-
Написав
-
Теж цікавить.
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка : це лише у готелі Western оформляють Sin чи у Hiltoni також? Якщо людину в Хілтоні заселили то потрібно у Вестерн для оформлення Sin номеру підійти?
-
Всім привіт! Ділюся корисними ресурсами які мені дуже допомогли. За цією програмою можна знайти роботу в Канаді де основні витрати візьме на себе роботодавець і вам допоможуть з пошуком житла: t.me/jobsforukrainian/1923 А тут багато курсів з англійської які стали безкоштовними: t.me/korysnostykanal/27
-
Підкажіть чи можу я звернутися в любу клініку wollk in без запису на огляд?